Melyik része a legveszélyesebb a repülőnek?
Figyelt kérdés
Melyik részen ülve a legnagyobb a halál esélye ha lezuhan a gép?2018. szept. 22. 15:27
1/9 anonim válasza:
Az embereket inkább az szokta érdekelni, hogy melyik a legbiztonságosabb rész, ami alapvetően a gép leghátsó része.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor az eleje a legveszélyesebb, vagy a közepe?
2018. szept. 22. 16:13
3/9 anonim válasza:
Az eleje felgyűrődik, a közepén meg törhet.
Mindenképp a hátulja a legbiztonságosabb, de hogy melyik a veszélyesebb, az eleje vagy a közepe, azt nem tudom.
4/9 anonim válasza:
Az, amelyik a levegőben van.
.
Állítólag a farok-rész biztonságosabb, ám ez semmit nem számít, ha mindenki meghal.
(Nem a zuhanásban, hanem akkor, amikor talajt fog a zuhanó gép.)
5/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem te ne azzal foglalkozzál hogy hol halhatsz meg leginkább, hanem azzal hogy eljussál szép helyekre. Ehhez pedig fel kell szállnod egy repülőre! Közben arra gondoljál hogy sokkal többen halnak meg a lépcsőről lezuhanva mint a szkekben beszíjjazva!
6/9 anonim válasza:
Szárnyon ülve elég nagy a lehetőség rá...
7/9 anonim válasza:
"a legbiztonságosabb rész...a gép leghátsó része."
Mint tudjuk, csak a repülő az eleje szokott lezuhanni.
A hátulja az menetrendszerűen megérkezik és landol a reptéren.
8/9 anonim válasza:
Legveszélyesebb része csak a zuhanó repülőnek van. És ezek a részek a pilótafülkétől a farokig helyezkednek el. Ezzel szemben a szálló repülőn nincs veszélyes hely, pláne nem legveszélyesebb. És ezek a repülők vannak a legtöbben, ilyent válassz.
9/9 anonim válasza:
Nekem a farkam a legveszélyesebb. Repülő esetében ezekszerint ez pont fordítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!