Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarországon melyik megyeszé...

Magyarországon melyik megyeszékhely a legveszélyesebb?

Figyelt kérdés

olvastam itt hogy Miskolc milyen veszélyes (jártam ott párszor, tudom hogy jórészt nincs mitől aggódni), és érdekel hogy mégis melyik az a megyeszékhely ahol a legnagyobb esélye van annak hogy történik valami

(mellesleg sok helyen jártam már, nem szoktak bajok lenni, szimpla kíváncsiság)

2017. jan. 2. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden városnak van olyan része, ahol nem szívesen mászkál az ember egyedül, még világosban sem, sötétben meg pláne nem. Általában a külvárosi részek. Nyilván ha te elutazol valahova és a Belvárosban sétálsz, akkor az nem olyan, mint a helyiek által ismert gázosabb környékek.
2017. jan. 2. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:

alig voltam ma fent, ebben a kategóriában már hónapok óta nem jártam, ez volt ma az első (és azt hiszem utolsó) kérdésem, nem én "fostam össze"

igen, valóban vannak mindenhol, csak tényleg érdekel vajon hol van a legtöbb ilyen, sajnos nem ismerek minden várost annyira, mint a benne élők

2017. jan. 2. 18:46
 3/5 A kérdező kommentje:
első válasz törölve is, így egyértelműen a #2-höz szóló válasz #1-nek szól :)
2017. jan. 2. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
36%

Ahol rosszabb az anyagi helyzet. Nagyobb városoknál pl. Miskolc környéke nem is olyan rossz tipp. Vagy Ózd.

De sok kisebb település is elég félelmetes tud lenni.

Nyírbátorban voltam nemrég. Hát fehér embert nem nagyon lehetett látni az utcán. És hát persze munkaidő volt, amikor mászkáltam. És ezek mind nem dolgoztak. Este nem szívesen mentem volna ott ki az utcára egyedül még a város központjában sem.

Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Gyulán nem volt ilyen rossz érzésem. (azért írtam ezeket, mert ezekben a városokban jártam mostanában)

2017. jan. 2. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Pecs
2017. jan. 3. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!