Melyik Budapest legveszélyesebb része/környéke?
A VIII. kerületben a Kálvária tér és környéke (Diószeghy utca, Dankó Pista utca, stb.), a XIII. kerületben a Szabolcs utca, illetve Kőbánya egyes környékei.
Érdekes módon a közbiztonsági helyzet mindig egyenesen arányos a környéken lakó cigány népesség mennyiségével. Ez természetesen csak véletlen, és nem szabad általánosítani, meg különben is, a romák nehéz sorsa, blablabla.
Nincs olyan, hogy veszélyes része. Akik a 8. kerülettel szoktak riogatni, azok általában messze laknak tőle...
A rossz környék fogalma legfeljebb úgy értelmezhető, hogy lepusztult, elhanyagolt, kellemetlen ott lenni. Ilyenből van jó néhány.
A 8 és a 13at tartják veszélyesnek,föleg a Népszínház utcát.A hajléktalanok és az arabok/törökök miatt.
De a 8.kerület tele van polgárőrökkel.
Meg közterületesekkel.
Szerintem a perem kerületek,az igazi senkiföldje.
De mi a valóság,jó kérdés
Sok mindntől függ.
Nő férfi.Egyedül vagy társaságban.Nappal vagy éjszaka.Láthatóan éréket viszel stb
Egy elvonásban lévő drogossal akárhol találkozhatsz...
Van igazság abban amit a többiek elmondtak.Én nem élek pesten de rokonok éltek/élnek.
én már voltam este 8 után a hős utcában, még élek...és még ki sem raboltak.
ez a dolog nem helyhez kötött, mivel a veszélyesebb személyek is oda sétálnak, ahova akarnak...lehet, hogy a hősök terén fognak fényes nappal kizsebelni, mégsem mondta senki, hogy hát az egy veszélyes környék...
Bűncselekmények valóban mindenhol vannak, de most ne menjünk bele a "veszélyes környék" köznépi fogalmának elemzésébe, mert aki nem érti, az nem is akarja érteni.
A VIII. kerület egésze sosem volt veszélyes, pláne hogy ma már több környéket nagyon szépen felújítottak, rehabilitáltak, és tolólappal nyomták ki a varjakat. A Dió környéke azonban továbbra is gáz. Nézd meg a Tolvajkergetők videóit. Húsz akcióból vagy tízszer valahol ott kötnek ki, pedig nem éppen a közelben tették ki a csalibringát. Akiket ott kapnak el, azok sem alkalmi tolvajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!