Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hétfőn Utazok és csináltattam...

Hétfőn Utazok és csináltattam uj szemelyit azzal az indokkal hogy eltunt hetfon jon uj viszont del elott utazok mehetek-e ideiglenessel vagy nem lesz baj a regivel tapasztalatom az hogy csak nevet neznek repteren hogy te vagy es utazhatsz?

Figyelt kérdés
Szemelyiigazolvany
2018. szept. 13. 14:24
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Regit megtartottam biztos ami biztos nem mertem a veletlenre bizni es ugy tunik jo tettem csak ha jo az ideiglenes akkor ezzel se lehet baj ervenyes az ideiglenes oktober 10ig fenykep alapu fenykepes igazolas vegulis
2018. szept. 13. 14:25
 2/15 anonim válasza:
100%

A régi személyidet törd ketté, mert nem használhatod. A rendszerben bevitte a rendőrség, hogy eltűnt, így a határőrnek egyből jelezni fogja, hogy ez a személyi már érvénytelen. (Mivel visszaélhetnek vele... ezért úgy kezelik, hogy lehet, hogy ellopták). Én ezzel nem játszanék egy reptéren...

Hány éves vagy?

2018. szept. 13. 14:34
 3/15 A kérdező kommentje:
De van kártya alapú ideiglenes személyi igazolványom és érvényes október 10-ig 30 napig magyarul mi lenne a probléma az is egy okmány fénykép van rajta és hogy érvényes nem vagyok migráns tehát ezt akarom kideríteni lehet-e utazni ideglenessel nyakamon a vissza utazás !!!
2018. szept. 13. 14:52
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
Se a régivel nem utazhatsz, sem az ideiglenessel. Legközelebb azelőtt gondolkodj, mielőtt intézkedsz.
2018. szept. 13. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Repülésnél az ideiglenest nem fogják elfogadni. A régi személyid, meg érvénytelen ha az újat már csinálják.
2018. szept. 13. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Hova utazol? A legtöbb országban a beutazás feltétele, hogy az útiokmány a belépés napjától meg z hónapig érvényes legyen, így esélyes, hiyg semmire nem mész azh ideiglenes igazolvanyoddal
2018. szept. 13. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha telefonálsz, hogy ne postázzák, hanem bemész érte pénteken. Így még esélyes megkapnod. Sem az ideiglenessel, sem a régivel nem tudsz utazni. Gondolom, útleveled végképp nincs...
2018. szept. 13. 18:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hova utazol?

Itt nezelodj!

[link]

2018. szept. 13. 18:32
 9/15 anonim ***** válasza:
27%
Több országba jó az ideiglenes is, de ha Schengenen belül utazol, akkor nyugodtan mehetsz a régivel is.
2018. szept. 13. 19:48
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

Eszedbe ne jusson használni. Fel fognak tartóztatni és bár megállapítják, hogy nem hamis személyazonosságot használsz, de akkor is közokirat hamisítást követsz el, mert az már egy érvénytelen okmány.

A belügy rendszerében és a Schengeni Információs Rendszerben is rögzítik.

De miért csináltattál újat? A régi lejárt volna.

Útlevelet kellett volna, mert arra lehet sürgősséget kérni és amúgy is kellhet még a jövőben.

2018. szept. 14. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!