Ideiglenes MÁK kártya (és a rendes) mennyi idő alatt jön meg? Ideiglenessel is lehet kísérőm?
Figyelt kérdés
Kedden (26-án) felhívtam őket ezzel kapcsolatban és azt mondta a hölgy, hogy igen, látja hogy lejárt és továbbítja az ügyintézőnek a hosszabbítást, vagy valami ilyesmit mondott. Én rákérdeztem, hogy kérhetek-e valamilyen ideglenest esetleg, mert most szükségem lenne rá. Azt mondta, hogy rendben, ezt is továbbítja. Februárban voltam egyébként felülvizsgálaton, akkor járt le az utazásim is, de még papírt nem kaptam arról, hogy visszakaptam-e a családi pótlékot (alanyi jogon). Utoljára március elején kaptam családit, a februárit, de most kb. 1 hete kaptam megint. Gondolom így hónap vége fele ez a márciusi lehetett visszamenőleg és gondolom ez azt is jelenti, hogy visszakaptam, a hölgy sem szólt rám, hogy nem vagyok rá jogosult. Mindegy ez csak mellékes, a lényeg az amit fent kérdeztem. :)2016. ápr. 27. 01:35
1/2 A kérdező kommentje:
Közben már megkaptam az ideiglenest. Így a kérdésem csak annyi lenne, hogy lehet-e ideiglenessel kísérőm?
2016. ápr. 29. 21:58
2/2 anonim válasza:
Igen, lehet kísérőd. SŐT ! ALAP ! Hisz ugyan úgy "segítségre" szorul az ideiglenes igazolvánnyal mint a rendessel.
A kísérő a segítségnyújtás miatt van, és az ideiglenes esetén is ugyan úgy szüksége lesz segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!