Mennyire büntetnének és hány napom lenne bemutatni a MÁK kártyát?
Teljesen mindegy, hogy mikor mutatod fel újat!
Ha utazol, és nem tudod igazolni a kedvezményed, -jogos a büntetés, ami többe kerül, mint a jegyvásárlás!
Időben kellett volna gondoskodnod az új kártyáról!
Ha ennyire beteg vagy, saját érdeked, hogy minden rendben legyen a dokumentumaiddal!
Ebben a hónapban lejár mindenem és csak akkor kapok tovább mindent, ha azt úgy ítélik meg. Hogy intézzek bármit is addig? Hogy kérjem azt, ami még egyelőre nem jár? Hidd el, már rég intézkedtem volna, de addig semmi értelme, míg nem jön levél arról, hogy továbbra is jogosult vagyok mindenre...De ezt már amúgy leírtam...Viszont ha megkapom, és pl. erről kapok levelet jövőhéten vagy azután, hogy igenis továbbra is jogosult vagyok ezekre a támogatásokra, az azt jelenti, hogy jár a MÁK kártya is, csak nálam éppenséggel még nem lesz, mert az több hét mire kiküldik. Ez azt jelentené, hogy én kedvezményesen utazhatok, de mégsem, mert nincs nálam még a kártya...Szóval nem utazhatok 90%-os kedvezménnyel, csak mert én még nem kaptam meg a kártyát, holott erre már jogom lenne, ha hamarabb megérkezne vagy adnának egy ideiglenes papírt addig, amit felmutatok. Ezek nélkül nem marad más mint az, hogy megpróbáljam a lejárttal, ha megbüntetnek, akkor jelzem, hogy kapok újat és hátha adnak valami határidőt a felmutatására...
Hiába kérdezném őket, nekik mindig az a válaszuk, hogy kapni fogom az értesítést úgyis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!