Linkelnétek nekem youtube videókat amik Magyarországot mutatják be? Mind helyeket, mind hungarikumokat. Amerikaiaknak szeretném bemutatni az országot.
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 21:22
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Szia,
De igen :)
Ez a videó nagyon tetszik. Nem is keresgélek tovább, mivel valószínűleg ennél nem találok jobbat :)
2010. máj. 30. 12:22
3/3 anonim válasza:
Az első tényleg nagyon videó, de szerintem a találmányok mellett érdemes lenne Magyarország természeti "kincsit" is megmutatni. Én ezt a videót is megmutatnám, vagy hasonlót, és a zene is passzol :)
http://www.youtube.com/watch?v=hWZtpR8avIU&feature=related
Egy tipp, rubik kockát mindenképpen vigyél, az sem árt ha kitudod rakni, én akárhányszor voltam külföldi táborban mindig nagy sikert aratott. :) De a magyar csoki, pick szalámi, mini üveg unicum is jól jött a "bemutató" estre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!