Nyugat Európában Magyarországot tényleg Balkánnak
tartják?
Figyelt kérdés
Egy kalap alá veszik Ukrajnával??
2010. okt. 29. 16:11
1/10 anonim válasza:
Inkább csak Ausztriában és Dél-Németországban.
Más helyeken bírják, mert Budapest jut eszükbe, meg a magyar borok.
2010. okt. 29. 16:16
2/10 anonim válasza:
igen. talán nem jogos? egy fokkal talán jobb a közbiztonság, de a turista szemszögéből nézve egy kutya az egész pöcegödör.
2010. okt. 29. 16:16
3/10 anonim válasza:
Ukrajna mióta balkáni (Balkán-félszigethez tartozó vagy túl közeli)? :D
Egyébként nem tartják annak. Bár azt tudom, hogy amikor jókora adag brutalitás járt a melegfelvonuláshoz, kaptunk hideget-meleget, elég sziszegést, mégis mi megy itt.
2010. okt. 29. 18:19
4/10 anonim válasza:
Eléggé annak tartják,főleg az utcákon levő szemét miatt.
2010. okt. 29. 18:49
5/10 anonim válasza:
Hát K-Európainak. De ha külföldiekkel beszélek én mindig azt mondom, hogy Közép-Európa. Mert ha keletet mondok rögtön elkezdenek szivatni, hogy kelet-európai vendégmunkás, mert mindig ez jut eszükbe.
2010. okt. 29. 19:26
6/10 anonim válasza:
Angliában amikor meséltem,hogy honnan jöttem,megkérdezték,hogy tényleg minid hideg van,és tényleg jegyre kapjuk a tejet még most is? Amikor megkérdeztem honnan veszi ezeket,a válasz az volt,hogy ő nekik ez a hír jött le régen,és most meg az,hogy hasonló helyzetek vannak jelenleg is.
Vagy sokszor kapjuk azt is hogy "kelet európai vendégmunkás"..
2010. okt. 29. 21:14
7/10 anonim válasza:
Igen, egy cigány népnek tartanak minket (ld. Eurovíziós dalfesztivál) és sajnos nagyot nem is tévednek.
2010. okt. 29. 21:24
8/10 anonim válasza:
Na és kit érdekel, mit gondolnak? Az én életemet egyáltalán nem befolyásolja, hogy most egy francia munkásember mit gondol, ha meghallja, hogy Magyarország. Azon kívűl mi is elég sok mindent gondolunk más népekről.
2010. okt. 29. 21:41
9/10 anonim válasza:
Amikor az ausztriai szupermarketekben jó nagy betűkkel ki van írva magyarul, hogy "NE LOPJ" szerinted mi a kialakult véleményük rólunk???!!
(Hasonló magyar nyelvű felirattal, már több környező országban is találkoztam.)
Amikor egyszer az USA-ban elmondtam, hogy magyar vagyok (angolul éheset jelent), az egyik hölgy, nem bírta abbahagyni a röhögést percekig...
2010. okt. 31. 16:21
10/10 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Én ugyanis már jártam a "Balkánon" és mit ne mondjak,sokszor tisztább,(alig van graffitti és szemét) az emberek kedvesebbek és nyitottabbak,mint Budapesten,arról meg ne is beszéljünk,hogy a magyar határhoz érve a "Balkán" felől, egyszerűen megszűnik az út,helyette kátyúkkal tarkított felfestés nélküli,vacak padkájú valamiken vezethetsz falvakon keresztül,ha éjjel jössz,max a kivilágítatlan részeg biciklistákra kell figyelned,nappal sokkal több a látnivaló,de a "Balkánhoz" képest lehangoló,szokni kell egy darabig.Persze otthon,édes otthon. Kicsit nagy az arcunk,nézzünk magunkba és reálisan hasonlítgassunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!