Segítség! Utazási irodába szeretnék dolgozni, de nincs tapasztalatom, így mégis hogyan?
Figyelt kérdés
Pár éve megcsináltam egy emelt szintű utazás ügyintézői tanfolyamot. Azóta sokszor próbálkoztam, sok önéletrajzot elküldtem már, de mindenhova tapasztalatot kérnek. :( Hogy szerezzek tapasztalatot, ha szóba se állnak velem, mert nincs? Gondoltam már arra, hogy elmennék valahova csak gyakorlatra pár hónapra, igazából mindegy mennyi időre, csak tapasztalat szerzés céljából... de úgy tudom, ha nem vagyok főiskolai hallgató, akkor erre nem nagyon van lehetőség. Mit tehetnék?2013. jan. 8. 19:00
1/4 anonim válasza:
Menj el a helyekre, és mondd el ugyanezt személyesen.
2/4 anonim válasza:
Fizetés nélküli gyakornoknak is örülnek.
3/4 anonim válasza:
Kénytelen leszel először elmenni fizetés nélkül dolgozni. Mindenki, minden szakmában ezt csinálja - legalábbis nyilván nem szó szerint mindenki, de a legtöbben. Sajnos ez van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. jan. 17. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!