Osloi atszallas + dohanyzas?
Figyelt kérdés
Osloi repteren fogok atszallni. Lesz 3 es fel oram a ket gep kozott. A repteren belul (ugy olvastam) nincs dohanyzasra kijelolt hely, de a terminal epuleten kivul van.
Persze tudom, birjam ki, de nem ez a kerdes (11 oras repulout utan erkezem Osloba es onnan meg van egy 2 es fel oras utam...)
A kerdes az, ha belepek Norvegiaba, vagyis kimegyek a terminalon kivulre egy cigire, sima-liba visszamenni? Tudom, ujra utlevel/biztonsagi ellenorzes, de megis. Van valami rizikoja?
Csinalt mar valaki hasonlot (akar Osloban akar mashol) hogy 2 jarat kozott kiment a repterrol bagozni?
Koszi.
2018. szept. 5. 06:22
11/11 A kérdező kommentje:
"Ha Hondurasból érkezel, akkor sem kell vízum magyar útlevél felmutatásakor." Egyszer sem irtam, hogy magyar utlevellel erkezem. Inkabb ne irj, mert tapasztalatot nem tudsz megosztani csak velemenyt, arra meg nem vagyunk kivancsiak. :D
2018. szept. 7. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!