Osloi atszallas + dohanyzas?
Osloi repteren fogok atszallni. Lesz 3 es fel oram a ket gep kozott. A repteren belul (ugy olvastam) nincs dohanyzasra kijelolt hely, de a terminal epuleten kivul van.
Persze tudom, birjam ki, de nem ez a kerdes (11 oras repulout utan erkezem Osloba es onnan meg van egy 2 es fel oras utam...)
A kerdes az, ha belepek Norvegiaba, vagyis kimegyek a terminalon kivulre egy cigire, sima-liba visszamenni? Tudom, ujra utlevel/biztonsagi ellenorzes, de megis. Van valami rizikoja?
Csinalt mar valaki hasonlot (akar Osloban akar mashol) hogy 2 jarat kozott kiment a repterrol bagozni?
Koszi.
36 éves nemdohányzó vagyok, soha nem dohányoztam, de 5 évig voltam kőkemény passzív dohányos egy masszívan dohányzó mintegy 50 fős közösségben.
Biztosan sok-sok nikotintapasszal (mondjuk Nicorette, de biztosan van más is) oldanám meg.
OK, koszonom. Megneztem, nem kell nekem (se) vizum Norvegiaba, ugyhogy lehet hogy beprobalkozok.
Ha csinalt mar valaki ilyet (2 jarat kozott belepett adott orszag teruletere, hogy kimehessen a repterrol) jo lenne olvasni meg szemelyes tapasztalatokat.
:)
Ha se útlevél, se vízum nem kell bemenni Norvégiába - nem Uniobol erkezem, kell az utlevel, de nem ez volt a kerdes...
Tobbieknek koszonom szepen!
>> nem Uniobol erkezem
Ha Hondurasból érkezel, akkor sem kell vízum magyar útlevél felmutatásakor. Az útlevél is a honurasiak miatt kell nálad legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!