Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Jól értem a wizzair poggyász...

Jól értem a wizzair poggyász szabályát?

Figyelt kérdés
Szóval egy small baget (40x30x18 cm) mindénféle plusz költség nélkül tutira felvihetek a gépre az ülés alá?
2018. szept. 1. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Priority esetén ja.
2018. szept. 1. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy 40x30x18 cm-es poggyászt mindenki, minden esetben felvihet a gépre, nem csak priority esetén.
2018. szept. 1. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, de azon kívül semmit. Én a legutóbbi utazásnál bevetettem a nagy trükköt és bevált oda-vissza: már a check-in pultnál feladtam a 40*55*20 cm-es bőröndöt (úgyis elvennék), és nem nézték, hogy volt nálam még egy nagyobb kézitáska :-)
2018. szept. 1. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Az, ha megveszed a priority-t, azt jelenti, hogy BIZTOSAN felviheted magaddal a kisbőröndöt is, emellé egy kisebb táskát (en hárizsakot vittem)

Ha nem veszel priority-t, akkor 1 kisbőröndöt vagy annál kisebb táskát vihetsz, de ne lepődj meg, ha beszállás előtt jön a néni vagy bácsi és elveszi tőled, leszállás után pedig a futószallagon érkezik.

+Érdemes jobban utána olvasni attól függően, hogy mikor mész, mert mostanában változtattak a szabályokon (megint)

2018. szept. 1. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!