Budapestről tervezek Észtországba utazni a Lufthansa légitársasággal. Nem vettem plusz poggyászt, ezért érdekelne, hogy a 8kg-os megengedett bőrönd mellé vihetek-e pl egy hátizsákot?
A Lufthansán egy kézipoggyászod lehet, max 8 kg és egy laptop táska vagy egy kisebb kézitáska. Én rendszeresen utazom két kézivel, igaz a hátitáskám pici. [link]
Nagyon nem nézik Európán belül, tengerentúlra igen, mert kevesebb a hely a gépen.
Szerintem csak dicsekedni akartál, hogy Észtországba utazol.
Jó utat!
hát bocs de én is sokszor meghjártam már, leghtöbbször baromira (széndékosan) félreérthetően van megfogalmazva, hogy aztán ott már ne legyen választásod és fizess érte még külön. de ez csak egy a sok trükk közül persze.
és akkor a végén kiderült h tehát lehet +1 laptoptáska? hmm azért nem viszik ezek túlzásba ... a franc tudja, nekem a feladott 2 nagy bőrönd + cabintáska + éaptoptáska nem igazán szokott elég lenni, és akkor még így is cirkusz van olyanokból h a nyakamban éppen van-e cametra vagy sincs vagy övtáska (ami sokszor nem is övtáska, hanem a kamera + aksija stb stb).
na de így lesz az elsőre nagyon olcsó jegyből nagyon gyorsan a háromszorosa, ....
A 8-as válaszoló most rávilágított, miért kellett volna az általános iskolában odafigyelni a tanárokra.
Sajnos az élet ilyen kegyetlen, ha elmulasztottál megtanulni szöveget értelmezni, innentől csak drágán pótolhatod.
Na csá, haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!