Ryanair poggyász +1 cm?
Ezen a szetten gondolkozom: [link]
A három közül a legkisebb 35x56x20 centis, a megengedett 40x55x20. Megbüntetnek azért az egy cm-ért? Ill. számít a kereke, a füle, stb.? Bocsánat, de még nem repültem soha, és nem akarok büntetést fizetni. Köszönöm a válaszokat! :)
Köszönöm a válaszokat!
Leesett, épp azért tettem fel a kérdést, mert nem akarok konfliktusba kerülni a társasággal, de sajnos kevés olyan bőröndöt láttam, ami megfelel ezeknek a paramétereknek. Mellesleg meg most láttam egy másik kérdésnél, hogy egy reptéri dolgozó szerint 1 cm senkit nem érdekel, főleg magasságnál.
Hát volt hogy pont előttem rakta bele a csávó a bőröndöt a keretbe fél centit lógott ki és mondták hogy ez így nem oké fizetni kell. Elkezdett hepciáskodni hogy csak fél centi, aztán jöttek a biztonságiak és kihajították szó szerint. Persze lehet hogy te éppen megúszod, de ha nagyobb akkor büntethetnek.
Ha kiszúrnak, akkor fizethetsz pluszba. És van ilyen. Még a beszállásnál is van szúrópróbaszerű ellenőrzés. Láttam már jó pár emberként fizetni.
Nem érdemes kockáztatni.
Vegyél akkorát, ami megfelel a megadott méreteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!