A Wizz Air kerekít, ha a repjegy ára nem egész szám? (Banki átutalás esetén)
Igen, csakhogy az internetbank sem enged nem egész számot beírni forintban utaláskor.
A másik meg, a Wizz Air oldala a foglalás után kijelezte az átutalási adatokat és ott a kerekített összeg szerepelt (csak az emailben nem, és ez zavart össze).
Az emailben volt a kerekített szám vagy a foglalás végén?
Úgy értelmezem az emailben volt a nem egész szám.
Csak egész forintértékben tudsz utalni.
Én ilyenkor mindenképpen a kerek értéket választanám, nem véletlenül kerekítették, éppen azért mert csak így lehet utalni.
Azt nem tudom, hogy ha egy forinttal többet utalsz, ami elhanyagolható összeg ugye, de nem egyezik pontosan az elvárt összeggel akkor az automata rendszer hogyan kezeli.
De nem hiszem, hogy aggódnod kellene.
Egyébként pedig azt tanácsolom, hogy legközelebb fizess kártyával, akkor nincs semmilyen nyitott kérdés és a fizetés után azonnal láthatod, hogy minden rendben van.
Utalási díj sincs.
A kártyás vásárlásnál nincs jobb megoldás.
Azóta kaptam visszajelző emailt, a foglalást elfogadták.
A kerekített összeget utaltam, tehát 50034,36 helyett 50034-et, és ezt elfogadták.
Ahogy az előző válaszoló írta, nem lehet banki utalásnál nem egész számot begépelni, már csak azt nem értem, hogy akkor emailben miért írnak nem egész számot, ezzel csak összezavarják az embert.
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Akik lepontozták a két válaszom, mi volt velük a gondja?
Nem érdekel a százalék, csak kíváncsi lennék rá, hogy miben nem volt igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!