Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik társaságot válasszam?

Melyik társaságot válasszam?

Figyelt kérdés
Budapestről Clevelandbe készülünk egy 7 és egy 3 éves gyerekkel.Lehetőség van American Airlinesal Philadelphiában átszállni,United Airlines vagy Lufthansa által üzemeltetett Air Canada vagy Air Canadajárattal Torontóban átszállni.
2018. aug. 21. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Szia, mi nem szoktunk foglalkozni a repcsikre festett logókkall meg azzal hogy melyik városokba szállunk át, csak azzal hogy mikor indul a gép és mikor érkezik.

Meg megnézzük az árcédulát.

Ha gondolod mesélek neked Clevelandről mert jártam ott és nincs ott semmi látnivaló. Ezer mérföldes körzetbe nincs semmi amit érdemes lenne megnézni.

2018. aug. 21. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azt válaszd, amelyiknél jók az időpontok, kényelmesebb az átszállás és persze olcsóbb.
2018. aug. 21. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Szia,

Tesóm Clevelandben lakik, így a csalàsd szokott hozzàjuk jàrni.

Az Air Canadàval eddig inkàbb rossz tapasztalataink voltak (jàratkésés miatti csatlakozàsról lemaradàs, stb), a többivel nem volt gond.

AA olyan régies, de alapjàban véve azért jól utaztam rajta.

Lufi többnyire teljesen OK.

2018. aug. 21. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

utaztam mindegyik legitarsasaggal, amiket felsoroltal (USA-MO kozott), tavaly pont a torontoi atszallast probaltam ki

nekem is meseltek a baratnoim remsegeket az Air Canadarol, de en abszolut meg voltam veluk elegedve

en mindig azt nezem, hogy mennyi ido van az atszallasnal utana pedig a jegy arat

elkenyelmesedtem, inkabb fizetek tobbet de 3-4+ orakat nem vagyok hajlando varni a csatlakozasra, igy nalam nem az ar az elsodleges szempont

amit meg figyelembe vehetsz, hogy erkezes utan meg mennyi idot utaztok a celallomasra (ez foleg a gyerekek miatt szamit)

tolem itt is es Pesten is a repter mindossze max 25-30 perc, szoval indulasi/erkezesi ido nekem mindegy

tesom viszont masfel orara lakik a reptertol, neki egy este 10oras erkezes mar nem jatszik

Jo utat!

2018. aug. 21. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezek pont azok a társaságok amik eléggé megbizhatóak.

Nekem csak egy europai céggel van bajom(egyszer akartam velük repülni, de el sem indult a repülö, és kártérítést sem kaptam) a Rayenair

2018. aug. 22. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
aki esz nelkul pontozgat, irja mar meg legyszives, hogy mi baja a valaszokkal???
2018. aug. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!