Melyik társaságot válasszam?
Szia, mi nem szoktunk foglalkozni a repcsikre festett logókkall meg azzal hogy melyik városokba szállunk át, csak azzal hogy mikor indul a gép és mikor érkezik.
Meg megnézzük az árcédulát.
Ha gondolod mesélek neked Clevelandről mert jártam ott és nincs ott semmi látnivaló. Ezer mérföldes körzetbe nincs semmi amit érdemes lenne megnézni.
Szia,
Tesóm Clevelandben lakik, így a csalàsd szokott hozzàjuk jàrni.
Az Air Canadàval eddig inkàbb rossz tapasztalataink voltak (jàratkésés miatti csatlakozàsról lemaradàs, stb), a többivel nem volt gond.
AA olyan régies, de alapjàban véve azért jól utaztam rajta.
Lufi többnyire teljesen OK.
utaztam mindegyik legitarsasaggal, amiket felsoroltal (USA-MO kozott), tavaly pont a torontoi atszallast probaltam ki
nekem is meseltek a baratnoim remsegeket az Air Canadarol, de en abszolut meg voltam veluk elegedve
en mindig azt nezem, hogy mennyi ido van az atszallasnal utana pedig a jegy arat
elkenyelmesedtem, inkabb fizetek tobbet de 3-4+ orakat nem vagyok hajlando varni a csatlakozasra, igy nalam nem az ar az elsodleges szempont
amit meg figyelembe vehetsz, hogy erkezes utan meg mennyi idot utaztok a celallomasra (ez foleg a gyerekek miatt szamit)
tolem itt is es Pesten is a repter mindossze max 25-30 perc, szoval indulasi/erkezesi ido nekem mindegy
tesom viszont masfel orara lakik a reptertol, neki egy este 10oras erkezes mar nem jatszik
Jo utat!
Ezek pont azok a társaságok amik eléggé megbizhatóak.
Nekem csak egy europai céggel van bajom(egyszer akartam velük repülni, de el sem indult a repülö, és kártérítést sem kaptam) a Rayenair
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!