Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Két lehetőség közül tudok választani.

Az egyik Turkish Airlines 20.50-kor indul a repülő Budapestről 16.50-re érkezik meg Kuala Lumpurba. Egy átszállással 14 óra 40 perc repüléssel. Átszállási idő 2 óra. Visszaút 23.25-kor indul a gép, szintén egy átszállással 14 óra 45 perc a repülési idő, Budapestre reggel 8.20-ra érkezik. Az átszállási idő szintén 2 óra.

A másik variáció Qatar Airways, ami 12.50-kor indul Budapestről, reggel 8.25-re érkezik Malajziába. Egy átszállással, az átszállási idő 45 perc. Visszaút hajnali háromkor indul, egy átszállással 1 óra 45 perces átszállási idővel 11.50-re ér Budapestre.

Árban nincs különbség a két variáció között.

2015. ápr. 16. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Én a Qatar 45 percét nem vállalnám be az biztos. Elég ha pl csak a csomag nem ér át a másik gépre.
2015. ápr. 16. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor másnap utánam hozzák:) Amúgy a Qatar 45 percet ad meg minimum átszállásnak. Viszont szerintem jobbak az indulási idei.

Bár lehet a Turkish mivel délután érkezik, az jobb lenne a keleti jat lag miatt.

2015. ápr. 16. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha eldöntötted akkor minek kérdezgeted? Te tudod neked mi fér bele. Én azt írtam én nem vállalnám a 45 percet, neked attól még beleférhet, hála isten nem vagyunk egyformák. De ez a kérdés már szerintem a fórumon is meglett vitatva.
2015. ápr. 16. 12:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem döntöttem még el!

Azt, hogy milyen fórumon lett megvitatva nem tudom, de ha belinkelnéd megköszönném, mert érdekelnének a vélemények.

Én sem itt sem máshol nem tettem fel a kérdést.

Pár napon belül meg kell vennem a jegyeket, ezért ma megnéztem milyen társaság, milyen feltételekkel repül. Ami szóba jöhetett volna még az az Emirates, de ott hosszabbak a várakozási idők, picit drágább is, úgyhogy azt kilőttem.

2015. ápr. 16. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
60%

Akkor én tévedtem, az index, azt hiszem, malaysia fórumán láttam valamelyik nap hasonló 45 perces dilemmát. Ha jól emlékszek volt pro és kontra hozzászállás.

A két társaság között semmi különbség, ugyan Qatarral még nem repültem de Turkissel már többször, abszolút elégedett voltam velük.

Nálam még az is szempont hogy vidéki vagyok, így nekem a 20:50 a jó mert addigra fel tudok utazni. Viszont én szeretek megérkezni valahova kora reggel, ebből a szempontból meg a Qatar a jobb.

Viszont én nem vállalnám a 45 percet.

De ez a te utad neked kell dönteni.

2015. ápr. 16. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt nézd meg, hol mikor indul a következő gép, mire tudnak áttenni (ha átszállójegyed van, ezt biztosítaniuk kell), ha a géped lekési az átszállást. Nem mindegy, hogy pár órával később indul a következő ugyanolyan járat, vagy késés esetén napokat veszítesz, esetleg sokkal hosszabb úton, több átszállással jutsz el.
2015. ápr. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!