Melyiket válasszam?
Két lehetőség közül tudok választani.
Az egyik Turkish Airlines 20.50-kor indul a repülő Budapestről 16.50-re érkezik meg Kuala Lumpurba. Egy átszállással 14 óra 40 perc repüléssel. Átszállási idő 2 óra. Visszaút 23.25-kor indul a gép, szintén egy átszállással 14 óra 45 perc a repülési idő, Budapestre reggel 8.20-ra érkezik. Az átszállási idő szintén 2 óra.
A másik variáció Qatar Airways, ami 12.50-kor indul Budapestről, reggel 8.25-re érkezik Malajziába. Egy átszállással, az átszállási idő 45 perc. Visszaút hajnali háromkor indul, egy átszállással 1 óra 45 perces átszállási idővel 11.50-re ér Budapestre.
Árban nincs különbség a két variáció között.
Akkor másnap utánam hozzák:) Amúgy a Qatar 45 percet ad meg minimum átszállásnak. Viszont szerintem jobbak az indulási idei.
Bár lehet a Turkish mivel délután érkezik, az jobb lenne a keleti jat lag miatt.
Nem döntöttem még el!
Azt, hogy milyen fórumon lett megvitatva nem tudom, de ha belinkelnéd megköszönném, mert érdekelnének a vélemények.
Én sem itt sem máshol nem tettem fel a kérdést.
Pár napon belül meg kell vennem a jegyeket, ezért ma megnéztem milyen társaság, milyen feltételekkel repül. Ami szóba jöhetett volna még az az Emirates, de ott hosszabbak a várakozási idők, picit drágább is, úgyhogy azt kilőttem.
Akkor én tévedtem, az index, azt hiszem, malaysia fórumán láttam valamelyik nap hasonló 45 perces dilemmát. Ha jól emlékszek volt pro és kontra hozzászállás.
A két társaság között semmi különbség, ugyan Qatarral még nem repültem de Turkissel már többször, abszolút elégedett voltam velük.
Nálam még az is szempont hogy vidéki vagyok, így nekem a 20:50 a jó mert addigra fel tudok utazni. Viszont én szeretek megérkezni valahova kora reggel, ebből a szempontból meg a Qatar a jobb.
Viszont én nem vállalnám a 45 percet.
De ez a te utad neked kell dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!