Melyik társaságot válasszam?
Most kezdtem a gimit, és évelején még nem igazán voltak barátaim. Egy iskolai táborban viszont nagyon összabarátkoztam egy lánnyal, akinek aztán két nagyon jófej barátjával is jóba lettem. Mind három lány, nagyom karakteres személyiség, nagyon megszerettem őket.
Ők az évfolyamomba járnak, az osztályomban nincs lány barátom, de a fiúkkal nagyon jóban vagyok. Közben viszont ahogy elkezdtem ismerkedni bekerültem egy társaságba ahol nagyon jó barátaim lettek. A három barátnőm valahogy összetűzésbe került a többiekkel, amiből én próbáltam kimaradni. Őket most nagyon kiutálták és látom, hogy engem is furcsán néznek amiért továbbra is ilyen jóban vagyok velük.
Nem tudom mit csináljak, mert nem akarom a lányokat dobni, de az összes többi barátom, utálja őket és nem akarom, hogy ezért engem is kiközösítsenek.
Tudom, hogy felszínesnek tűnök, aki a népszerűségre cserélné a barátait, de valójában hatalmas nyomás ez rajtam, mert nem akarok szétszakadni, és félek hogy a végén egyedül maradok...
Szerintetek mit csináljak?
Mi volt az összetűzés?
Ha mindkét oldallal meg tudod értetni, miért maradtál ebből ki, és csak az egyik oldal megérti, akkor ott van a helyed. Akik elvárják, hogy utálj másokat, azok nem alkotnak jó társaságot. Ha egyik oldal se érti meg, akkor más társaság után kell nézned. Persze ez nehéz, mert az osztálytársaiddal vagy összezárva. Remélem nem ér hátrány amiatt, hogy nem akarsz utálkozni senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!