Hogyan találjak punk baráti társaságot?
Punknak vallom magam, de még sosem voltak hasonló stílusú barátaim. Csak úgy nem szívesen mennék oda, nem akarom hogy baszogassanak, stb..
Ti hogy találtatok rá a baráti társaságotokra?
Attól hogy ugyanazt a zenét hallgatjátok/eszméket valljátok, hasonlóan néztek ki, még nem biztos, hogy jól kijöttök. (Tapasztalat mikor más rockerekkel akartam barátkozni és sokan lenéztek mert ilyen nagyképű elitista felfogásuk volt)
Főleg hogy még ilyen fiatal vagy.
Ha engednek koncertre ott mondjuk ismerkedhetnél. Ha g-cik akkor könnyen elkerülheted őket a későbbiekben.
Meg vannak a neten, pl. Facebook-on is ilyesmi csoportok.
Személyiségből indulj ki, ne stílusból.
Emberekkel való beszélgetések után tudod ki megfelelő te személyiségedhez.
Én esetemben könnyü, ha találok valakit 160 IQ felett, szinte biztos, jól kifogunk jönni.
Hehe, fiatal vagy még és ostoba. :P
Na figyelj ide. Hiába szeretem a punk zenét, isten mentsen, hogy olyan arcokkal lógjak, mint akik szintén szeretik a punk zenét. Vagyis a külsőségekből adódóan. Miért?
Fogod magad, elmész mondjuk egy Punk Karácsonyra - tényleg nagyon király, tényleg nagyon jó! - , de nem attól leszel punk - vagy bármi más - , mert leopárd mintás kezeslábasban, "borozgatva" csinálsz hülyét magadból. :)
Javaslom hallgass egy kis Iszonyatot, nekik van egy idevágó néhány soruk:
"Nekünk a hardcorepunk a közösségről szól
Nem a divatról, üres gondolatokról
A színes haj, bakancs a külsőségnek szól
A tett a fontos a gondolatokon túl
Mozdítani, tenni, építeni a jót
Lerombolhatod, de felépítjük újból"
Nyenyenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!