Hova utaztatok utoljára és mennyiért sikerült repülőjegyet foglalni?
Ilyenek voltak:
Kazahsztán 42k
India 101k
Marokkó 17k
Szarajevó 6k
Vietnám 119k
A legolcsóbb ever Charlerois 1500JMF
Január New York, még átszállással 950 USD
Május New York , már direktbe 655 USD
Majd lesz még augusztus New York 750 USD
Szeptember New York 955 USD
Április San Diego 320 usa
Vuelingen akció volt. Szerencsére időben vettem észre, de így is csak ezt az egyet sikerült lefoglalni mert utána már nem működött normálisan az oldal akkora lett a túlterheltség.
Csendesen megjegyezem, hogy ez a "hú mennyire olcsón sikerült repülnöm" ez csak egy lehetséges hozzáállás a repüléshez, ezen kívül számít a kényelem és a mikor is, nem is kicsit. Lehet, hogy valaki hajlandó felkelni például a Ryanair Budapestről Eilatba tartó reggel hét órás gépéhez de nincs isten, hogy megtegyem, főleg amikor egy hétre rá megyek haza, ami kilenc óra időzóna különbség. Elrepültem szépen Prágába és onnan Eilat. Visszafelé ugyanilyen probléma miatt kerültem Krakkóba, ami tök jó mert Krakkót még nem láttam.
Legutoljára Budapest-Torontó-Vancouver volt a penzum, Budapest-Torontó prémium economy, Torontó-Vancouver business (mondjuk én Abbotsfordba vettem jegyet de mivel az a gép két órát késett és business jegyem volt, simán átraktak a lényegesen drágább vancouveri gépre, hurrá), ez volt 1533.16 CAD, kb 325e forint. Ha ez volt a vissza, ki kéne ki számolni az odautat: Vancouver-Montreal 220 CAD, Montreal-Reykjavik 232 CAD, Reykjavik-London 87 EUR, London-Budapest 127 GBP -- majdnem centre 800 CAD, 170e HUF kb. Szóval félmillió oda-vissza, kényelemben, nyugalomban, láttam gejzírt, gyönyörű vízesést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!