Wizz Air-nél a wizzpriority vagyis az elsőbbség az vissza felé is él?
Figyelt kérdés
Liverpoolba utaznánk , kitöltöttem eddig mindent de vissza utnál már nem irja a wizz priority szolgáltatást csak oda fele utnál, egybe vesszük az oda - vissza utra a jegyet. Oda utnál irja hogy budapest-liverpool 1*wizz priority, 1* 10kg-os poggyász , 1*ülőhelyfoglalás de viszont vissza felé utnál már a priorityt nem irja! Remélem érthető :D2018. jún. 29. 20:23
1/7 anonim válasza:
Ha visszafele is megvetted akkor van. Ha nem, akkor nincs. Fapadosnál nincs olyan hogy egyben veszel jegyet. Ha oda-vissza akarsz ptiorityt, meg kell venned oda is és vissza is
2/7 A kérdező kommentje:
Wizzair oldalon rendelném kérdi az oda vissza utat is , beirom Budapest Liverpool, amikor ki töltöd a neveknél ott ki pipálom azt hogy nincs feladott poggyász, alatta van egy olyan lehetőség hogy kérem e a Wizz priorityt, be jelölöm adja hozzá mind a hármunknak. És oldalt az ablakba írja az oda vissza utat is viszont a vissza útba nem rakja bele. Ezért nem értem
2018. jún. 29. 21:14
3/7 anonim válasza:
Magadnak kell beleraknod. Nem automatikus. Van aki csak 1 utra keri pl.
4/7 A kérdező kommentje:
De hiába kérem csak az oda útra adja ki vissza nem .
2018. jún. 29. 22:17
5/7 anonim válasza:
Szerintem a foglalási folyamat során a visszaútra is beteszi, de ezt az árból is fogod látni. Egyébként utólag is hozzá lehet adni bármikor.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem teszi be sajnos vissza útra :/ most rendelnék elsőnek repülő jegyet , utólag hogy lehet hozzá adni?
2018. jún. 30. 12:38
7/7 anonim válasza:
Rámész a foglalásra és szolgáltatások hozzáadása, de kizártnak tartom, hogy ne lehessen a foglalással együtt megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!