Bicikli mint feladott poggyász?
Figyelt kérdés
Hamarosan repülök Qatar Airways el és a honlapjukon olvasottak szerint lehet biciklit feladott poggyászként szállítani. Mivel még sose repültem másik kontinensre meg még nem is szállítottam ilyen módon biciklit, ezért szívesen fogadnék tanácsokat, hogy hogy megy ez pontosan? Az oké, hogy szét kell szedni stb. De pl kell róla szólni a reptéren külön, vagy van valami speciális dolog ezzel kapcsolatban amire figyeljek? Előre is köszönöm a válaszokat!2018. márc. 24. 11:55
1/2 anonim válasza:
Igen, speciális poggyásznak számít. Vedd fel a kapcsolatot azzal az irodával, ahol a jegyet vásároltad, ők tudnak segíteni a speciális poggyász lekérésében.
2/2 anonim válasza:
Csak egy észrevétel: nem biztos, hogy megéri a biciklidet kivinni, mert lehet, olyan piszok drága lesz, hogy olcsóbban jössz ki, ha ott kint veszel egyet (érdemes számolgatni, mi mennyibe lenne)
Nekem egy ismerősöm Spanyolországba akarta kivinni, de aztán rájött, hogy az oda-vissza út kifizetése a bringára annyiba van, hogy azért már kint is kap egyet - hazajövet előtt meg eladja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!