Gyakori, hogy feladott poggyász elkeveredik a reptéren?
Kb. 20 eve utazok repulon, eddig egyszer sem kallodott el a borondom, de utaztam olyannal akinek igen
ahogy elozo irta, vonalkod alapjan azonositjak a csomagokat, elofordul, hogy vmelyiket rossz gepre teszik fel, es ez csak akkor derul ki, amikor megerkezel a celallomasra, es nem jon a csomagod a futoszalagon
ilyenkor oda kell menni a borond pulthoz es panaszt tenni
a becsekkolasnal kapsz egy kodot (nekem az utlevelre szoktak raragasztani) ami ugyanaz a kod, mint amit a borondodre tesznek ra
szoval ezzel a koddal tudsz panaszkodni a pultnal, ok a rendszerben megnezik, hogy epp hol jar a csomagod
ilyenkor meg kell adni nekik egy cimet (pl. a hotel cime, ahol megszallsz) es erre a cimre fogjak kiszallitani ingyen a borondot, miutan megerkezik utanad, ami lehet akar masnap de lehet akar 2 nap mulva is
megakadalyozni az elkallodast sajnos nem tudod
amit tehetsz, hogy elviszed magaddal elektronikus formatumban a mappa tartalmat, es ha nagyon muszaj, helyben kinyomtatod ujra (mar amennyiben olyan a tartalma hogy lehet)
amit tudok javasolni, hogy tegyel a borondodre valami megkulonbozteto dolgot
en nagyon csunya, nagyon szines karacsonyi szalagot szoktam a kallantyura tekerni
ez az anyag eleg eros, letepni nem lehet, es eleg latvanyos, amikor a sok fekete borond kozott jon a szalagon a te fekete borondod, mar messzirol latni fogod, hogy az a tied mert virit rajta a szalag
ez azert fontos, mert velem egyszer elofordult egy repteren, hogy valaki levette a borondomet a szalagrol
ez a repter olyan, hogy a borondos futoszalag kozvetlen a kijarati ajtonal volt!
lattam, hogy jon a borond es lattam, hogy egy kez benyul es leemeli a szalagrol a csomagomat
rohantam utana, egy idosebb no volt, mar kint volt az ajton, a repteren kivul, mikor megkocogtattam a vallat, hogy kie ez a borond, a no ranezett es elkekult, hogy uristen masnak a csomagjat akarta magaval vinni (nem lopni akart, szenttul azt hitte, hogy az az o csomagja, de erted, ha nem veszem eszre, akkor maig kereshetnem, hogy kinel van a bugyim/zoknim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!