Zega zegna kérdése:
A repülőkről el lehet hozni az utazáshoz kapott takarót vagy az lopás?
Figyelt kérdés
2018. márc. 14. 21:19
1/8 anonim válasza:
en minden legitarsasag geperol hozok, de amugy ez lopas
2/8 anonim válasza:
Az ülést is hozd el nyugodtan, ha le tudod szerelni.
3/8 Shai-Hulud válasza:
Én inkább némelyik stewardesst vinném haza..
4/8 anonim válasza:
Igen, lopàs.
A legtöbb lègitàrsasàg összegyűjti a végèn. Vagy úgy, hogy a sztyuvik körbejàrnak (ilyenkor muszàj vagy odaadni), vagy úgy, hogy kimenetelkor kèrik, hogy dobd be a bejàratnàl a zacsiba. Persze ha valaki ügyes, el lehet tenni (pl a kijàratosnál azt mondod elfelejtetted magaddal hozni), de ha elkapnak az ciki.
Utoljàra amúgy véletlenül hoztam el egy takarót (belekerült a kislànyom csomagjába), nem vették èszre, de azóta nem kísérletezek ezzel.
5/8 anonim válasza:
Miért, miért, miért kell ennyire balkáninak lenni? Miért?
6/8 anonim válasza:
A hasonló minőségű takarót már 650 Forintért megtudod venni. [link] Tényleg nem egy nagy minőség, amit érdemmes lenne ellopni.
7/8 anonim válasza:
Basszus nyilván nem azért kérdezi mert lopni akar vagy kell neki egy takaró… nyilván emlék mert amúgy a légitársaság nem kínálja fel, hogy megvedd a saját logós takaróját. Igen, olcsón lehet venni hasonló minőségűt de az mondjuk nem Aeromexicós… Valójában tényleg lopásnak számít viszont nem ebbe fog belerokkanni a légitársaság, amúgy is max 3x használhatják fel.
8/8 anonim válasza:
En most hoztam el egyett az Ethiopian-rol miutan lattam hogy szinte mindenki pakolja a sajat poggyaszaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!