Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Reptéri lopás! Hogyan lehet...

Reptéri lopás! Hogyan lehet megelőzni?

Figyelt kérdés
[link] Ez a cikk volt a kérdésem előzménye. Eddig még nemis hallottam ilyesmiről, pedig utaztam már párszor repülővel. Szerintetek a keményfedeles bőrönd ami számzáras megoldás lehet? Tudom, hogy a számzárból ki lehet tépni, de mégiscsak több, mint a semmi. Meg mivel keményfedeles nem tudják felvágni...egyébként ezt a körbefóliázást, hogy kellene elképzelni? + szerintem ez röhejesen néz ki és nem is nyújt magasabb védelmet, mint a számzár
2018. febr. 9. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Rengeteget utazom, és még soha nem loptak tőlem.

Igaz, nem is szoktam értékeset tenni a bőröndbe. De nem a lopás miatt, hanem akár el is veszhet, vagy később érkezhet meg.

Úgyhogy értékes műszaki cikkek, pénz, ékszer, vagy iratok mindig nálam vannak a kézitáskában.

Ruhákat, tisztálkodási szereket meg nem lopnak.

2018. febr. 9. 18:48
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nagyon jó cikk, hogy a reptéri dolgozókat úgy enblock besározza. Csak gratulálni lehet hozzá. A cikk hitelét emelhetné, ha mondjuk közölnek egy lopási arányt (azaz mennyi csomagból mennyi lopás történik). Ez a cikk írójának valószinűleg nem lett volna előnyös, mert akkor nem lehetne félelmet kelteni vele. Én olyan 1ppm-re saccolnám a lopási arányt (egy per egymillió).
2018. febr. 9. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:

nem kell a ferihegyi repteret hasznalni, ennyi

sok repteren megfordultam, szegeny orszagokban de soha nem nyultak a csomagomhoz

2018. febr. 9. 19:15
 4/6 D. Brasco ***** válasza:
0%
Minden csoda 3 napig tart.....most ez az egesz csak a sportoló nő miatt lett igy felfújva!csomaglopás mindig is volt meg lesz is!Az egyetlen biztos modszer amivel ki tudod védeni,hogy semmi értékeset nem raksz bele!A büdös zoknit meg az alsogatyát nem fogjak elbugázni!
2018. febr. 9. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék. Ennek van 6 része. Jó olvasgatást.

2018. febr. 9. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Ha nem teszel értékes dolgot a feladott vagy a hold/delivery at aircraft poggyászba, akkor nulla a rizikó. A szaros gatyád nem kell a szarkáknak.

2. Ha muszáj mondjuk egy üveg 25 éve érlelt konyakot bedobni a táskába, akkor fóliáztasd körbe a reptéren. Hülyén néz ki? Hát még a te fejed milyen hülyén néz ki, mikor adnád át a konyakot, de nem találod! A fóliázással nem szórakoznak a tolvajok, mert az plusz idő, plusz kockázat és hamar észreveszi a tulaj, hogy meg van buherálva a csomag. A számzárat meg szinte észrevétlenül fel lehet törni.

3.

2018. febr. 10. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!