Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Sok tapasztalatotok van...

Sok tapasztalatotok van arról, hogy eltűnik a feladott poggyász vagy ki van belőle lopva valami?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet megakadályozni? Nagyon félek tőle. Kicsi lakatot vettem, a nevem rajta lesz. Tudok még mást tenni?

2014. jan. 11. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Puhafalú bőrönd semmit sem ér, mert szó nélkül meg lehet bontani az összezárt cipzárt. Keményfedeles, számzáras+kulcsos kell.

Nekem ilyen volt szinte mindig, de néha feladtam a kabinbőröndömet is, ami puha. Sosem tűnt el semmi még kb. 2x40 repülőút alatt.

2014. jan. 11. 19:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Puha falú. De azért a tied biztató arány :)
2014. jan. 11. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi értéket nem kell beletenni és nem lesz gáz, ruhákat nem lopnak
2014. jan. 11. 20:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Az egész bőrönd ajándékkal lesz tele....
2014. jan. 11. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is csak olyan tapasztalataim vannak mikor minden rendben volt. ;-)

Nem azt mondom hogy sose fordul elő, de azt igen, hogy emiatt teljesen feleslegesen pánikolsz, mert nagyon kicsi rá az esély.

Amikor sok ilyen rémes történetet olvasol vedd figyelembe, hogy a többségnek soha semmi gondja és ha valami rendben van amiatt senki nem ír.

Csak akkor ír ha gond volt.

Érték, mint kp, ékszer stb ne legyen benne de az ajándék bonbont senki nem fogja bántani...

2014. jan. 12. 04:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ajándék bonbonok, hanem karácsonyi ajándékok az egész családnak. Mindegy, igazából nagyon értékes dolog nem lesz benne, csak úgy összesen az egész értékes. Főleg érzelmileg, hogy mi lesz ha senkinek nem tudok ajándékot adni. De igyekszem nem pánikolni, hiszen attól úgysem lesz jobb.
2014. jan. 12. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges pánikolni. Nem lesz semmi baj.
2014. jan. 13. 02:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy mindenkinek pozitiv tapasztalata van.

Anyuek meg jo regen Lufthansaval jottek haza az USAbol, puha falu boronddel. Kimentem ertuk a repterre. Mikor kijottek, lattuk, hogy a borond ki volt az oldalan szakadva (vagva?). Odamentunk valamelyik pulthoz panaszkodni es csinaltunk valami nyomtatvanyt, amivel kesobb (a Lufthansa irodajaban) igazoltuk, hogy a repteren panaszt tettunk a serult borond miatt.

A Lufis kiscsaj kerdezte mennyibe kerult a borond illetve hianyzott-e belole valami es annak mennyi volt az erteke. Mi bemondtuk az osszeget, o pedig ott helyben odaadta keszpenzben a karteritest.

Elofordulnak problemak, de a lenyeg, hogy nem szabad annyiban hagyni es "harcolni" kell. A legitarsasag a felelos, ha valami serul vagy eltunik, akkor veluk kell szkanderezni amig ki nem fizetik.

Kemeny falu boronddel a tovabbiakban sem a szuleimnek sem nekem nem volt problemank.

(egy tipp: tegyel valami megkulonbozteto jelet a borondre. Nekem iszonyat ronda masnik vannak rakotve, igy mar messzirol latom, mikor a szalagon jon a csomag. Ennek ellenere a Los Angelesi repteren megis valaki leemelte a borondomet a szalagrol es elindult kifele. Mar kiert az ajton mire utolertem (futva) es megallitottam. Hello, kie ez a csomag? Ranezett es rajott, hogy nem az ove! Meg jo hogy en mar messzirol szemmel tartottam, kulonben kitudja mikor veszi eszre az illeto, hgy masnak a csomagjaval ment haza....)

2014. jan. 13. 21:08
 9/10 futár 1 válasza:
Ha lopni akarnak úgyis ellopnak bármit.Szerintem azért annyira nem jellemző már.A dolgozókat is figyelik már! Bizalommal kell lenni irántuk.Nem rossz ha készítesz valami leltárt kettő példányban egyik a bőröndben a másik maradjon nálad,és még biztosítást is köthetsz.
2014. jan. 23. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek most kemény fedeles bőröndjéből loptak. Én 7. éve repülök Loondo-Bp. között puhafalúval és még soha nem loptak belőle. Remélem ezek után sem fognak. Fóliázással valamennyire véded.
2014. jan. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!