Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Most fogok repulni eletemben...

Most fogok repulni eletemben elsonek szeretnek segitseget kerni hogy hogyan mennek ott a folyamatok?

Figyelt kérdés
Nagyon paralok nem is a repulestol inkabb attol hogy nem talalom meg a beszallo kaput vagy hogy eltevedhetek elore is koszonom :D
2018. márc. 12. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tevedsz el. Minden ki van irva/tablazva. Raadasul van info pult, ahol segit a kis holgy, ha kerdesed van. Ha megvan az irany, utana meg csak kovesd az arra menoket.
2018. márc. 12. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

Nem igazán fogsz tudni eltévedni, max a kapitány a leszállópályát.)

Én egyszer utaztam repülővel. Nagy élmény volt de soha többé. A gép még mindig fent van a Google térképen, totálkáros lett a feneke és ott hagyta a Malév tűzoltósdit gyakorlatozni a görögöknek.

2018. márc. 12. 22:32
 3/8 anonim válasza:
17%
Eltévedsz. Semmi sincs kiírva/táblazva. Ráadasul nincs infó pult, ahol segít a kis hölgy, ha kérdésed van. Ha megvan az irány, utána semmiképp se kövesd az arra menőket.
2018. márc. 12. 23:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Kosz az infot meg jo hogy ilyen jo indulato emberkeke vagy (Y)
2018. márc. 13. 00:27
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
Vasútállomáson hogy találod meg a vonatot? Csak nem ki van írva?
2018. márc. 13. 08:43
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Egy dolgot hegyezz meg: fölösleges parázni, olyan még nem volt, hogy egy repcsi fent maradt volna 😎
2018. márc. 13. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Hú, amúgy nagyon menők vagytok, hogy lefikázzátok a kérdezőt, amiért fél a repüléstől. Azt a részét megértem, hogy fölösleges a kérdés, mert sokszor megkérdezték már, de miért kell szétoltani, amiért össze van zavarodva? Hagyjuk már ezt, hogy a vonaton se téved el, azért ez nem ugyanolyan, a repülés eleinte ijesztőnek tűnhet, mert nem annyira bevett utazási forma. Énis egy picit mindig izgulok, hogy minden rendben lesz-e, odaérek-e időben, meg ilyesmik, pedig sokszor repültem már. Abba meg bele se gondoltok, hogy esetleg egy tini kérdezi ezt, és azért fél, mert még fiatal és tapasztalatlan?
2018. márc. 14. 00:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden sima lesz, kint vannak az infotáblák, egy jobban képzett németjuhász is simán odatalál. 100+ repüléssel a hátam mögött, eddig egyszer sem sikerült lekésni, pedig volt, hogy 45 perccel az indulás előtt értem ki a reptérre.
2018. márc. 15. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!