Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lehet reptéri segítséget...

Lehet reptéri segítséget igénybe venni a beszállásig?

Figyelt kérdés
Anyum előszőr utazna repülővel. Sajnos nem tudok elötte hazamenni és együtt jünni ki. de így meg nem mer elindulni. (amit azért megértek. én is paráztam amikor előszőr egyedül repültem pedig előtte már repültem a férjemmel)
2016. aug. 2. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha speciàlis igènyű utas, akkor kèrhet. Amùgy nem. Minden èrthetően ki van tàblàzva, kizàrt hogy eltèvedjen, elkeveredjen. Ha meg vègkepp nem èrt valamit, kèrdez. Azèrt van a reptèri szemèlyzet.
2016. aug. 2. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Anyukam mar tobbszor is jart nalam az USAban (zero angol tudassal) de mikor legutobb a testverevel utazott (eddig mindig apuval jott) akkor kertunk nekik egy kerekesszeket, mert a testvere labat mutottek es nem tud sokat/hosszan gyalogolni.

Persze igy is tok be voltak parazva, hogy jaj mi lesz nehogy eltevedjenek, de a tolokocsi miatt olyan siman ment minden hogy hihhetetlen. A nagynenem toltak a kocsiban, anyu setalt mellettuk es a sor elejere toltak, nem kellett varni a tomegben, odatoltak a gep bejaratahoz, mikor leszalltak mar vartak oket (Svajcon keresztul jottek), attoltak oket ahova kell, aztan mikor leszalltak nalam, szinten a tolokocsi mar varta oket, odatoltak az utlevelvizsgalathoz, a csomagokhoz, vazzeg annyira egyszeru volt nekik az utazas, hogy anyu megfogadta, hogy ha legkozelebb megint jonnek apuval, az oreget beulteti a tolokocsiba (vagy ha nem akar, akkor beul o maga) es ezentul csak igy fognak utazni. Tolokocsit barkinek lehet kerni, nem kell hogy nyomorek legyen az illeto vagy hogy orvosi papirral igazold. Eleg azt mondani, hogy faj a laba.

Anyuek adtak 5-5 euro/dollar borravalot a tologato neninek/bacsinak es egy felejthetetlen kellemes elmeny volt szamukra az egesz utazas.

Esetleg probald meg te is ravenni anyud. Ha hajlando, akkor neki nem kell tudnia melyik kapu, melyik terminal. A beszallokartyat megmutatja a tologatonak es o tudni fogja, hogy merre vigye. Ezek kifejezetten repteri dolgozok (vagy a legitarsasagnak dolgoznak, azt nem tudom) szoval nem akarki idegen betolja a busuba :D

2016. aug. 2. 23:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen az láttam én is,hogy az ilyen utasok mindig elsőbbséget élveznek. Ami érthető is. :) Köszön[m a válaszokat!!
2016. aug. 7. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!