Gáz lenne majd segítséget kérni utastól?
Figyelt kérdés
Jövőre majd szeretnék egy hétre az USA-ba repülni, viszont át kell szállni Londonban. Namost én eddig csak 1x repültem, viszont ott nem volt átszállás (Pestről Londonba).
Gáz lenne majd megkérdezni a mellettem ülőt, hogy hogy zajlik ez meg ilyenek?
2017. aug. 12. 09:45
1/5 anonim válasza:
Hát vedd figyelembe, hogy lehet hogy a melletted ülő sem szállt még át soha, de persze ha barátságosnak tűnik és nem morcosnak, akkor nyigottan kerdezd meg tőle, nem gáz.
2/5 anonim válasza:
Nem gaz, de ha nem tudsz kovetni alapveto nyilakat meg annyit, hogy "Transfer passenger", amivel tele van nyomtatva minden repter, akkor a legnehezebb resz szamodra kijutni a repterre lesz. Mert konkretan az bonyolultabb.
3/5 anonim válasza:
Inkább a stewardesstől kérjél segítséget.
4/5 anonim válasza:
Kérhetsz segítséget, de átszállásnál az átszálló utasoknak szóló feliratot kell követned, semmi más dolgod nincsen. Ez lenne olyan nehéz?
5/5 anonim válasza:
Vegyük úgy, hogy melletted ülök! :)
Nézni kell a táblákat. Neked a "TRANSFER" (=átszállás) kell. Továbbá a "DEPARTURE" (=indulás) alatt ahol fel vannak sorolva a járatok, megnézed hogy melyik kaputól indul a te repülőd (úgy mint amikor Ferihegyen felszállsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!