Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Először repülök. Ferihegy...

Először repülök. Ferihegy ről, a 2B terminálból. Ez egy elég nagy reptér. Segítenének?

Figyelt kérdés

Elég stresszes típus vagyok. A repüléstől nem félek, de a reptéri eligazodástól igen. Egyedül megyek, nincs feladott poggyászom csak egy kézipoggyász, a jegyem bevan csekkolva, ki is nyomtattam.

Ha bemegyek a reptérre, merre menjek? Néztem videókat. Fel kell mennem a mozgólépcsőn? És utána? A második szinten van a vám? Az üzletek a vám után?

2018. febr. 28. 16:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Gondoltad volna, hogy van informacios pult es szajbaragosan elmagyarazzak es mutatjak
2018. febr. 28. 16:40
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem olyan nagy, mint gondolod.

Egyébként kérlek, mondd meg, hogy ezt mégis hogyan képzeled? Leírjuk neked részletesen, te kinyomtatod és azt használod ahelyett, hogy a szemedre hagyatkoznál? Vagy betanulnád és szintén az alapján mennél, figyelmen kívül hagyva a valóságot? Egész egyszerűen abszurd a kérésed. Egy 7 éves gyerek el tud ott tájékozódni, hiszen csak alapvető piktogramokat és 1 szavas kiírásokat kell tudni értelmezni.

De hogy valami hasznosat is mondjak: első emelet az indulási oldal. Első látnivaló: check in pultok, második látnivaló: biztonsági ellenőrzés, harmadik látnivaló: várakozórész, üzletekkel. Negyedik látnivaló: beszállórész.

2018. febr. 28. 16:42
 3/18 A kérdező kommentje:

A kioktatás milyen módon is segít nekem? Miért jó úgy segíteni, hogy bele is rúgsz a másikba? Általában félek az ismeretlentől. Örülök, hogy ti semmitől sem féltek és mindent tudtok.

Arra használtam az oldalt, amire való, információt kértem.

2018. febr. 28. 16:49
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos azt nem irtad le, hogy hol fogsz leszallni, igy ott elverzel.
2018. febr. 28. 16:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy reptér, nem labirintus, minden ki van táblázva. Megkeresed a csekkolópultokat, vársz míg kiírják melyik pulthoz állhatsz ami a te gépedhez tartozik, becsekkolsz, utána követed a tömeget át a biztonsági ellenőrzésen, után megkeresed melyik kapunál kell beszálni, megvárod míg kinyit és kész.
2018. febr. 28. 17:03
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
Ember. Ha az 55 éves anyukám nyelvtudás nélkül eligazodott tök egyedül a német reptéren, akkor talán te sem veszel bele örökre Ferihegy útvesztőibe. Ne parázz rá ennyire semmire.
2018. febr. 28. 17:06
 7/18 A kérdező kommentje:

London.

Nagyon félős és esetlen vagyok. Tudom, ez nem dicsőség, de ez van.

Remélem minden rendben lesz.

2018. febr. 28. 17:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, minden rendben lesz.

Vam nincs, foleg azert, mert vam csak az erkezesi orszagban van, de foleg azert mert Anglia meg Unio, igy nincs vam.

Szerintem probalj haverkodni azokkal, akik a sorban allnak elotted/mogotted a londoni gepre es csapodj hozzajuk es egyutt konnyebb lesz eligazodni.

Anyukam zero angol tudassal a nyugati partra utazott, atszallassal!, es o is azt csinalta, hogy mikor hallott magyarokat, beszelgetett veluk ;)

Jo utat!

2018. febr. 28. 18:27
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :))
2018. febr. 28. 19:10
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
A ferihegyi nem nagy repülötér. Ráadásul minden magyarul van kiírva. Mit fogsz csinálni Londonban? Na az viszont nagy. És még magyarul sem beszélnek.
2018. febr. 28. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!