Először repülök. Ferihegy ről, a 2B terminálból. Ez egy elég nagy reptér. Segítenének?
Elég stresszes típus vagyok. A repüléstől nem félek, de a reptéri eligazodástól igen. Egyedül megyek, nincs feladott poggyászom csak egy kézipoggyász, a jegyem bevan csekkolva, ki is nyomtattam.
Ha bemegyek a reptérre, merre menjek? Néztem videókat. Fel kell mennem a mozgólépcsőn? És utána? A második szinten van a vám? Az üzletek a vám után?
Nem olyan nagy, mint gondolod.
Egyébként kérlek, mondd meg, hogy ezt mégis hogyan képzeled? Leírjuk neked részletesen, te kinyomtatod és azt használod ahelyett, hogy a szemedre hagyatkoznál? Vagy betanulnád és szintén az alapján mennél, figyelmen kívül hagyva a valóságot? Egész egyszerűen abszurd a kérésed. Egy 7 éves gyerek el tud ott tájékozódni, hiszen csak alapvető piktogramokat és 1 szavas kiírásokat kell tudni értelmezni.
De hogy valami hasznosat is mondjak: első emelet az indulási oldal. Első látnivaló: check in pultok, második látnivaló: biztonsági ellenőrzés, harmadik látnivaló: várakozórész, üzletekkel. Negyedik látnivaló: beszállórész.
A kioktatás milyen módon is segít nekem? Miért jó úgy segíteni, hogy bele is rúgsz a másikba? Általában félek az ismeretlentől. Örülök, hogy ti semmitől sem féltek és mindent tudtok.
Arra használtam az oldalt, amire való, információt kértem.
London.
Nagyon félős és esetlen vagyok. Tudom, ez nem dicsőség, de ez van.
Remélem minden rendben lesz.
Nyugi, minden rendben lesz.
Vam nincs, foleg azert, mert vam csak az erkezesi orszagban van, de foleg azert mert Anglia meg Unio, igy nincs vam.
Szerintem probalj haverkodni azokkal, akik a sorban allnak elotted/mogotted a londoni gepre es csapodj hozzajuk es egyutt konnyebb lesz eligazodni.
Anyukam zero angol tudassal a nyugati partra utazott, atszallassal!, es o is azt csinalta, hogy mikor hallott magyarokat, beszelgetett veluk ;)
Jo utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!