Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Köteles vagyok előredönteni...

Köteles vagyok előredönteni az ülést a repülőn ha a mögöttem ülő hisztizik miatta?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fel és leszállás valamint étkezés közben muszáj de egyébként mi a helyzet?

Pont tegnap esett meg velem, aludni akartam, de a mögöttem ülő folyton előre lökte az ülést mert hogy zavarja.

Én megértem de egy hosszabb úton muszáj aludni.

Szólhatok ilyenkor a stewardessnek vagy neki fog igazat adni? Mi a véleményetek?

2017. dec. 28. 07:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

Még mindig első vagyok, nem fáj egyáltalán és ki is szoktam fizetni. Kb ha munkaügyben megyek akkor mindig.

Itt most annyi volt, hogy előző nap tudtam meg, hogy màsnap megyek, akkor már nem lehet kifizetni (a légitársasàg amivel repülünk, indulàstól szàmított max 48 órán belül engedélyezi a plusz helyvásárlàst - ès mivel mi finanszírozzuk őket nagy részben, mással nem repülhetek munkaügyben) onnantól csak a jószerencsében bìzhatsz, hogy a reptéren még adnak neked fennmaradó helyet. Hát ez itt nem sikerült.

De mint írtam, itt nem az èn lábteremmel volt a baj. Az illető nem fèrt el, ès volt eszmèletlen pofátlan. Ő nyaralni volt nàlunk, nyilván előbb tudta, hogy megy, megvehette volna a plusz jegyet, amit én már nem tudtam.

2017. dec. 28. 15:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"megpróbàltam volna megbeszélni, ha a mögöttem levő kulturàltan szólt volna, ès nem önkényesen felcsapta volna az ülésem mikor alszom."

Lehet, hogy ő is megpróbálta volna megbeszélni, ha kulturáltan szólsz hátrahajtás előtt, nem önkényesen az ölébe fekszel.

"A munkahelyem meg economy class jegyeket fizet az ilyen utakra, nem businesst. Ez van."

Vagyis a munkahelyed jóvoltából ingyen utazol, a mögötted lévő meg lehet, hogy saját zsebből fizette.

2017. dec. 28. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Önkényesen az ölébe fekszel : ja... persze Láttál te már valaha B777-est belülről? Ha igen, akkor tudhatnád, hogy szó sincs a màsik ölébe fekvésről.

De akkor az előtte levő is szólhatna, meg az azelőtt levő is, meg mind az 500 ember.

Ha meg az előtte levő lehajtja, a mögötte levő is, akkor gondold már meg, mennyi helye van az illetőnek aki nem hajthatja le egy önkényeskedő barom miatt, aki nem bír máshogy ülni, mint a lábát felrakni az előző ülèsére.

Èrdekes, 500 màsik ember elfèr, csak ő nem...

2017. dec. 29. 03:37
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

A dönthető üléseket én is beszüntetném, mi alapon jön valaki hogy a másik arcába/lábára rátolja az ülést, gondolod hogy az neki nem kellemetlen órákon keresztül összepréselve üldögélnie?

Ha igazán álmos vagy, ülő helyzetben is el tudsz aludni, én is úgy szoktam. Ha meg zavar h lecsuklik a nyakad, viszel egy kis U-párnát.

2017. dec. 29. 04:58
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem kell vissza rakni, csak azért mert szól valaki. Hosszú utakon szinte mindenki dönti, így probálnak aludni. Én nem döntöm hátra engem zavar, így jártam már úgy, hogy elaludtam és arra ébredtem, hogy az előttem lévő szól, hogy hagyjam abba a széke rugdosását. Sorry így járt, azzal, hogy kevés volt a hely véletlenül kitámasztottam a lábam a székébe. Ezek a hosszú utak kényelmetlenek, szerintem ezt mindenki tudja.
2018. jan. 1. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!