Az normális hogy amikor megjön a barátnőmnek mindig melege van és azert hisztizik? Meg féltem hogy megfázik mert alig vesz föl magára vmit.
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 20:01
1/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy ő így éli meg. Gondolom odakint felöltözik rendesen a hideg miatt, a meleg szobában meg nem olyan nagy baj, ha nem nagykabátban ül.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem öltözik fel rendesen ha megy valahova
2017. nov. 24. 20:10
3/6 anonim válasza:
Igen, én is hasonlóan vagyok. Mielőtt megjönne, akkor megfagyok, utána pedig meg tudnék főlni (bár hisztizni nem szoktam, de menstruáció előtt ingerültebb vagyok, ez tény).
4/6 Metionin válasza:
Vannak nők akiknek ilyen hőhullámaik vannak amikor megjön (meg klimaxnál is). Hagyd békén szerencsétlent, hadd üljön atlétában :D hidd el, ő tényleg úgy érzi hogy majd meggyullad.
5/6 A kérdező kommentje:
De nem akarom hogy megfázzon ,nagyon hideg van kint
2017. nov. 24. 21:24
6/6 anonim válasza:
Kedves tőled,hogy így aggódsz érte,de nem vagyunk egyformák.Ami nálad azt jelenti,hogy rendesen felöltözve az neki lehet,hogy már túl sok vagy hamarabb kimelegszik.Úgy meg nagyobb rá az esély,hogy megfázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!