A Wizz Airnél ez névváltoztatásnak vagy utasmódosításnak számít?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmnek két keresztneve van, mindkettő szerepel a személyijén, viszont a foglalásnál csak az első keresztnév lett feltüntetve.
A foglalás során egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy mindkettőt meg kellene adni, hiszen csak "first name" és "last name" rubrika volt, viszont több olyan rémtörténetet is olvastam a neten, hogy valakit emiatt nem engedtek fel.
A Wizz Air honlapjának GYIK-része nem ad egyértelmű felvilágosítást, annyit írnak, hogy egy névváltoztatás ingyenes, de nem minden módosítás számít annak. Ha hozzáadom a plusz keresztnevet, az még belefér az ingyenesség fogalmába?
2017. dec. 26. 22:40
1/5 anonim válasza:
Nekem is két keresztnév van az igazolványomban, a foglalásnál mindig csak az elsőt szoktam beírni, sosem volt belőle gond.
2/5 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy mit kér a Wizz a first és last namenal, na mindegy... Azt javaslom módosítsatok, így legalább nem ezen izgultok majd előző éjszaka. Ezt meg tudjátok tenni ingyenesen. De ha felhívjátok a wizzair ügyfélszolgálatot minden kérdésetekre meg fogják tudni mondani a választ, sőt még a nevet is módosítják majd. Legközelebb meg minden ilyen esetben a teljes nevet tessék használni!
3/5 anonim válasza:
Felesleges módosítani, nem lesz gond.
4/5 anonim válasza:
Lehet írni hülyeségeket, de megtagadhatják a beszállást! Ugyan nem nagyon szoktak rajta problémázni, és lehet nem lenne gond, de jogukban áll azt mondani, hogy sorry ez nem stimmel. Ingyenesen módosíthatod a nevet, ahogy azt már írták, hívd fel az ügyfélszolgálatot, és meg fogják tenni neked ott ingeynesen :)
5/5 anonim válasza:
Nem értem mire fel ez a sok lepontozás, de azoknak van igazuk akik azt írják, hogy módosítsd. Budapest a wizz egyik fő központja, nagyon ellenőrzik itt a földi személyzetet, sok mystery passanger fordul meg BUD-on. Ugyan nem mindig nézik át tüzetesen az igazolványon és a beszállókártyán lévő nevet, de ha úgy adódik lehet belőle gondod. Én is azt tudom javasolni, hogy módosíts, a saját érdekedben és ne a sok hozzá nem értő válaszára hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!