Hogy működik a fel és leszállás?
augusztusban utaztam utoljara, a LisztFerin rajtam kivul senkinek nem kellett levenni a cipojet, mert mindenki normalis utcai cipoben volt csak en mentem a kenyelmes katonai surranomba
kerdeztem az egyenruhas fiatalembert, hogy az ovet is, azt mondja igen, mondom a nadragot is, azt mondja azt nem kell....ezt csak azert irom, hogy keszulj fel, nincs humorerzekuk a repteri egyenruhasoknak
kutyat indulasnal meg sosem lattam, erkezesi reszen viszont mar tobbszor is, egyszer le is ult a bloki a taskam melle, de csak egy elfogyasztott bananhej miatt, mert abba az orszagba ahova erkeztem gyumolcsot bevinni tilos
tudod mar hova fogsz utazni?
En a budapesti repteren meg soha nem lattam kutyat, de attol fuggoen, hova utalzol, el tudom kepzelni, hogy egy nagyobb repteren lesznek kutyak, de nem kell felni. Ahogy mar az egyik hozzaszolo irta, at kell menni egy kapun, es a taskadbol ki kell venni az osszes femes dolgot, es folyadekot. Azt ajanlom, hogy ezeket felulre tedd (tapasztalat, mert nekem volt, hogy az egesz taskamat ki kellett pakolni azert, hogy kivegyem az aljarol a laptopomat...). 100 ml-nel tobb folyadek nem lehet egy uvegben. Vagy viszel be egy ures uveget, es azt az ellenorzes utan megtoltod, vagy a repteren mar vehetsz a vammentes "duty free" boltban. Eltevedni nem nagyon lehet, mert minden rendesen ki van tablazva. Szinten egy tapasztalat, hogy az utleveled es a beszallo kartyad mindig keznel legyen, mert ez tobb helyen is kerik, mire felszallhatsz a repulore.
Van hogy megerkezes utan is atkuldik a csomagodat egy rontgenen, vagy teged egy kapun. Nekem kulfoldon volt ilyen, de az itthoni repteren nem.
A repulon, vagy akar felszallas elott is barmi problemad van, keress egy legikiserot, vagy valamilyen egyenruhast, es biztos vagyok benne, hogy szivesen segit majd neked.
Es meg egy utolso jo tanacs: ne felj, csak elvezd az utazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!