Malpensáról mennyi idő míg a gépről való leszállás után kijövünk az épületből?
Reptéri transzfert szeretnék intézni, de nem tudom, melyik buszra foglaljak a menetrendből.
Reggel 7:40-kor száll le a gép.
A reggeli gépeknél kisebb a bizonytalanság, de ott is simán csúszhat a géped néhány 10 percet. Ráadásul a kijutási idő erősen függ attól, mennyit szüttyögnek előtted, és van-e csomagod vvagy sincs.
Mondjuk én csomag nélkül szoktam utazni, de kb 10-15 percig eltart a megállástól, míg kijutok, és a busznál állok. Ha csomagod van, adjál ehhez negyed órát, és még alapból 15 percet, mert ennyit késhet a géped simán. Igaz, ennyivel előbb is érkezhet...
Köszi!
Végül úgy döntöttem, hogy a 8.55-ös buszra veszek jegyet, mert vonattal megyek tovább, az meg úgyis csak később indul, így kényelmesen odaérek mindenhová.
Plusz biztos, ami biztos alapon, mert csomagom is lesz.
Az boven jo. Reggeli gep eseten a 7:40es erkezes az olyan szokott lenni, hogy gyakorlatban 7:40kor mar csomaggal kezedben epuleten kivul vagy.
Persze keshet 3 orat is, de 90%ban az van amit irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!