Leszállás után általában már csak a reptér külső részére lehet menni? A duty free részbe akkor már nem?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a héten utazom és úgy alakult, hogy leszállás után 3 órával tudnának felvenni a reptéren. Gondoltam addig elnézelődnék a célállomáson... lesz rá lehetőség? Mert a sima utasváróban gondolom nem ugyanazok a lehetőségek.2017. jún. 25. 22:58
1/7 anonim válasza:
Érkezési oldalon nem szokott lenni duty free shop.
2/7 anonim válasza:
Ha a tranzitrészben maradsz, ott van duty free.
Viszont ezt csak akkor tudod meglépni, ha nem adtál fel csomagot. Azért ugyanis ki kell menned mindenképp, és onnan már nem mehetsz vissza.
3/7 anonim válasza:
Persze nyilvám attól is függ, melyik reptér. Ha pl Parizs vagy London, de bármelyik nagyobb Európai város repteréről van szó, akkor simán megoldható, hogy ne a reptéren ülj 3 órát, hanem metróval / vonattal / busszal bemenj a városba ès ott beszélj meg találkozót akkorra, amikorra az illető érted tud jönni.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak egy kézipoggyászom lesz, egy kisebb hátizsák.
Akkor nem kötelező a poggyászátvételhez menni, keressem nyugodtan a tranzit részt? Nem kérnek majd tőlem másik, onnan induló járatra jegyet ahhoz, hogy ott várakozzak?
2017. jún. 26. 09:30
5/7 anonim válasza:
Ne keresd a tranzit részt, hiszen ott vagy... vagyis onnan ne menj ki csak 3 óra múlva, amikor találkoznod kell.
Ott vannak a kapuk, ahonnan a gépek indulnak ás érkeznek (mint te) és tele van üzletekkel.
6/7 anonim válasza:
Hát én akármelyik reptérre mentem mindenhol volt az érkezés után is duty free üzlet. Még a budapesti reptérről is a Skycourtba jössz be. Persze nem viccairrel kell utazni ami a reptér legtávolabbi pontján tesz le.
7/7 anonim válasza:
Az Oslói repülőtéren pl van duty free shop mikor leszállsz. A Ferihegyen nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!