Mi lehetett az a repülő tárgy, amit a repülő ablakából láttam?
Figyelt kérdés
Az ablaknál ültem, sötét volt kint. A felszállás után nem nagyon sokkal, talán 15-20 perccel, már utazómagasságon történt. Utána még mentünk magasabbra is, de már így is nagyon magasan voltunk. Egy hatszögletű tárgy volt, (nem egyenlő oldalú) nagyon közel a repülőhöz. fehér és piros jelzőfényei voltak. Annyira közel jött, hogy ahogy felbukkant, azt hittem, nekünk fog jönni. Végülis a repülő alatt haladt el. Nem tudom megmondani, mennyivel, de sacc per kb. 10 méterre tippelem, annyira nagy volt a látómezőben. Drón nem lehetett, mert ahhoz magasan voltunk.2017. nov. 20. 18:46
1/11 anonim válasza:
10 mèterre nem lehetett semmi sem. A standard függőleges, vizszintes magassàgkülönbséget tartani kell. Màsik gèp fènyeit làthattad, ès a viszonyìtàs hiànya miatt tűnt közelinek.
2/11 A kérdező kommentje:
nem repülőgép volt. nem olyan volt a formája. láttam a formáját is tisztán. nagyon nagy volt a látómezőben. nem távoli pontokat láttam.
2017. nov. 20. 19:25
3/11 A kérdező kommentje:
közben googliztam, és ilyesmi lehetett: [link] végülis 5000 méterre felmegy, de valahol 6 ezret olvastam.
2017. nov. 20. 19:27
4/11 anonim válasza:
repülési magasságon nincs drón. tehát vagy nem azt láttál, vagy nem voltatok olyan magasan, csak a sötétség miatt hiszed azt.
5/11 A kérdező kommentje:
mennyire mehetünk föl 15 perc alatt?
2017. nov. 20. 20:27
6/11 anonim válasza:
nem tudom milyen repuloben ultel, Boeing es Aribus gepek emelkedese 1000 es 2000 lab/perc kozott mozog, korulmenyektol fugg
ha 1500 lab/perccel emelkedtetek, akkor 1500 x 15 perc, azaz majdnem 7 kilometer magasan voltatok
7/11 A kérdező kommentje:
rendben, köszi. mivel nem tudom, hány perc telt el pontosan, így végülis lehet, hogy drón volt. Nem tudtam, hogy ilyen magasra fel tudnak szállni, azt hittem, max néhány 100 méterre. Közben googliztam,és látom, hogy vannak hasonló problémák, hogy túl közelre mennek a drónok a repülőhöz. Azért örülök, hogy nem jött nekünk.
2017. nov. 20. 22:17
8/11 anonim válasza:
A drón az szinte kizárt. Miért?
Egy (sugárhajtóműves) repülőgép utazósebessége még emelkedés közben is többszáz km/h (600-900). Egy dróné kb. 150 km/h. Tehát kereszteznie kellett a repülő útját (ekkor egy szemvillanásnyit látod csak), vagy párhuzamos haladnia vele, de ebben az esetben is pillanatok alatt lehagytátok volna.
Mennyi ideig láttad?
9/11 A kérdező kommentje:
igen, keresztezte az útját. néhány pillanatig láttam csak.
2017. nov. 20. 23:00
10/11 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy teljesen merőlegesen keresztezte volna, először kicsit magam előtt láttam és utána alattunk tűnt el. de egy villanásnál mindenképp tovább láttam.
2017. nov. 20. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!