Elképzelhető, hogy amit a legtöbb ember UFO-nak nevez (azonosítatlan repülő tárgy) az valójában időgép és jövőbeli emberek utaznak vissza a mi időnkbe?
Az idő múlása a logika és a tudomány mai állása szerint egyirányú, ezt már a régi görögök is tudták.
.
Az időutazás térben is utazás!
Hipp-hopp előre utazik valaki 2 napot.
Akkor jön a pléhre zúgás, mert ő ugyan már előre van, de a Föld még nincs ott!
Ugyanez áll a visszamenetelre is, ha valaki visszaugrik akár pár napot is az időben, a semmibe ugrik, hiszen a Föld már eltántorgott onnan.
Ha elég nagy a fantáziád, persze, elképzelhető. Csak semmi nincs ami alapot adna egy ilyen kijelentésnek, ahogyan az időutazásnak magának se.
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy elképzelhető hogy óriási szentjánosbogarak, amik tökéletesen álcázzák maguk ha valaki jobban meg akarná figyelni őket? Elképzelni el tudom, csak semmi nincs amiért értelme lenne ilyesmit feltételezni :D
Ezen már én is gondolkoztam, mert logikusnak tűnik, hogy az ember - ha túléli önmagát - ilyen irányban fejlődik tovább: elcsökevényesedik a teste, megnő a fej- és szemmérete, eltűnik a testszőrzete, stb.
Az is elképzelhető, hogy egy emberhez hasonló utat bejáró élőlény megfigyelőiről van szó, akik más univerzumból érkeznek valahogyan. Az általunk jelenleg elképzelt "másik bolygón élnek" történetet elég valószínűtlennek tartom, mivel a fizikai törvényeit meghazudtolva manővereznek az objektumok (azt semmilyen benne ülő "hús-vér" entitás nem élné túl), illetve képesek hirtelen eltűnni a szemünk elől, illetve megjelenni látszólag a semmiből (a megfigyelések szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!