Repülőn kizárt tárgyakat odaadhatom a kísérőmnek?
Ha lesz nalad borond, amit feladsz a csomagterbe, akkor jobban teszed, ha minden ketseges targyat inkabb oda teszel (kisollo, csipesz, ongyujto stb).
Reptertol fugg. Regen Ferihegyen mikor atmentel az utlevel ellenorzesen utana jott a biztonsagi ellenorzes es onnan mar nem tudtal volna kijonni, hogy barmit odaadj barkinek.
Tavaly nyaron at volt epitve az egesz, es a biztonsagi kaputol meg szinte karnyujtasnyira voltak anyuek, ugyh lehet hogy ki tudtam volna nekik dobni a targyat amit nem lehet felvinni, de nem tudom azota mit epitgettek megint, de nagy altalanossagban (a vilag kulonbozo repterein) azt tapasztaltam, hogy utlevel vizsgalat utan mar nincs maszkalas es oda mar csak azok mennek, akik utaznak.
Nem viheted ki, az utasbiztonsági ellenőrzésnél elveszik, ami a kézipoggyászban nem vihető fel a gépre. Ezeknek érdemes előre utána nézned, hogy ne érjen meglepetés.
Egy kis segítség:
A 100 ml-es korlátozást úgy kell érteni, hogy annyi folyadékot vihetsz fel, ami belefér egy 1 liter űrtartalmú átlátszó, simítózáras tasakba (ez kb. egy A/5 írólap nagyságú zacskó), de a kiszerelésük egyenként nem lehet nagyobb mint 100 ml. Vihetsz nyugodtan alkoholt is, ebbe nem kötnek bele.
A töltőt viheted nyugodtan.
Ha meg az ellenorzo kapu elott felszolitanak h dobd ki, akkor kiallhatsz a sorbol, kimehetsz, es atadhatod szuleidnek. Ha mar a kapun atmentel es megtalaljak a pisztolyodat, akkor elveszik es nem adhatod ki.
A gepre nem vihetsz fel 10x100 ml folyadeknal tobbet. Robbanoanyagot, fegyvert, es egyeb normal esetben is tiltott targyakat (drog, emberi testreszek leszamitva a sajataidat, sugarzo anyag, stb.). Szoval szerintem ezeket hagyd otthon es akkor nem kell kidobni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!