Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Wizzair Discount Clubnál...

A Wizzair Discount Clubnál elég, ha a tulajdonos nevére is vásárlok egy jegyet, vagy tényleg el is kell utaznia?

Figyelt kérdés
Van a családban egy Erste Wizzair hitelkártya, amihez jár a csoportos DC. Ha a tulajdonos nevére is veszek jegyet, de ő nem jön, azt ellenőzi valaki a reptéren? Illetve, a fizetés előtt frissítettem az oldalt, így most a négy utas neve szerepel az utasok között, viszont DC áron. Ez gondolom rendszerhiba lehet, szerintetek ebből lehet baj, ha megveszem így? (mert igazából hagyja a rendszer)

2017. nov. 10. 08:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Csak nehogy úgy járj, mint a BKK-s hacker gyerek! :XDDDD
2017. nov. 10. 17:45
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha engedi, hogy kifizesd, akkor az adásvétel létrejött. Nem kötelező, hogy akié a fiók, az saját magának vegyen jegyet, sok ember vett már másnak. Ha meg a wizz engedi így az olcsó áron, és nem akarta, akkor javíttassa meg a szoftverét, ne téged b_aszogasson.
2017. nov. 12. 11:00
 23/26 A kérdező kommentje:
Kb. 10 euró volt a különbség, úgyhogy 5 jegyet vettem, biztos ami biztos.
2017. nov. 13. 16:24
 24/26 anonim ***** válasza:

Az online jegyvásárlás után még van egy olyan fázis is, hogy becsekkolás: egyáltalán nem biztos, hogy a Wizzair rendszere hibás - lehet, hogy egyszerűen nem enged becsekkolni úgy, ha nincs az utasok között Discount Clubos (és ezáltal ugyebár nem is utólag fizetteti ki, hanem megvette a jegyet és esetleg nem tud becsekkolni.)

De én ezt nem tudom biztosra - csak hangosan gondolkodom :D

2017. nov. 13. 16:53
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem hiba volt, ez is erre utal:

[link]

2017. nov. 13. 22:00
 26/26 A kérdező kommentje:
Update: be is csekkoltuk az 5. utast is, beszálláskor és az azóta eltelt 2 hétben pedig senki nem kérdezte, hogy hol van, tehát működik :)
2018. febr. 16. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!