A Wizzair Discount Clubnál elég, ha a tulajdonos nevére is vásárlok egy jegyet, vagy tényleg el is kell utaznia?
" hiába az ő készülékükben van a probléma, hiszen engedik megvenni... :)"
Nem az Ő készülékükben van a probléma, hiszen írtam is: Beléptél MÁSNAK a fiókjába, olyan ember fiókjába, akinek van DC tagsága.
Ha saját magad nevében lépsz be, akkor nem fogja engedni.
Nem akartam, de akkor most már leírom, hogy nem is volna szabad más fiókját használnod (nem véletlenül van a jelszó, stb).
Ha az elején próbálnék DC jegyet venni, valóban nem engedné úgy, hogy a tulaj nem utazik. A nevek beírása után, frissítést követően váltottak vissza az árak, így azt gondolom, ez az ő rendszerük hibája.
Rendben, akkor értelmezd úgy a kérdést, hogy anyukám bűvészkedik a saját fiókjában, én pedig csak mondom, hova kattintson.. :)
Kérdező, azt ugye tudod, hogy a jegy árával BETERHELIK a hitelkártya tulajdonosát?
Azaz a hitelkártyán szerepelni fog a Ti jegyvásárlásotok mínuszban, amit, ha nem tud róla és nem fizet vissza 10.-éig a tulajdonos (azt hiszem, akkor van a fordulónap), akkor 40 %-os kamatot számol fel a bank, + büntetőkamat, stb.
Jajj, most nézem: pont 10.-e van.
Ha anyukád nem tud róla, lehet, jól kitolsz vele :-(
Bár a kérdés abszolút nem erről szólt, de tudom, igen. Miért ne tudna róla?! Nem 12 éves vagyok, vagy igazából nem is értem ezeket a hozzászólásokat. Nyilván ha van egy ilyen kártyája az embernek, akkor megpróbálja maximálisan kihasználni a kedvezményeket. Igen, esetünkben azzal, hogy ha anyukámnak van kedvezménye és lehetősége, hogy olcsóbb jegyet vásároljon nekem és az unokáinak, akkor megteszi. Nem tudom, ez a ti családotokban hogy működhet, de ő még azt is megengedi, hogy belépjek a fiókjába és elintézzem magamnak, mert jobban értek hozzá, mint ő.
Az pedig, hogy a Wizzar pedig a saját!!!! rendszerhibájából kifolyólag megengedné, hogy megvegyem a jegyeket anélkül, hogy a tulajdonos is utazna, egy teljesen külön probléma.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Én ezt a frissítés dolgot nem értem továbbra sem, hogy miért tűnik el a főutas ha nyomsz egy frissítés gombot.
Én most próbáltam rekonstruálni, de nekem semmi ilyet nem csinál.
Aha, most kipróbáltam én is így, és tényleg ezt csinálja, ez egy bug lehet.
Árban nagy különbség van a teljes árú jegy x főre és az x+1 fős DC áras jegy között? Ha nem, akkor én megkockáztatnám, mert nagy rizikó így nincs benne ha ki is kell fizetni utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!