Wizzair kézipoggyász mérete?
Figyelt kérdés
Sporttáskával szeretnék kézipoggyászként utazni, mellette lesz feladott nagyméretű bőröndöm. Azt az információt kaptam, hogy a kézipoggyászok méretét nagyon szigorúan veszik, és csakis a wizzair-es kisbőröndöt fogadják el kézipoggyászként. Az én táskám is megfelel a honlapon található méreteknek, illetve a már kinyomtatott beszállókártyán szereplő méreteknek. Lehet ebben igazság vagy nem kell tartanom büntetéstől?2017. okt. 9. 10:16
1/7 anonim válasza:
Bármilyen táska megfelel, ha a megadott méreteken belül van.
2/7 anonim válasza:
Ráadásul okt.29-től megváltoznak a poggyászméretek a Wizzairnél és azt hiszem nov. 1-től a Ryanair-nél is.
3/7 anonim válasza:
Nemcsak bőröndöt vihetsz fel.
Mindig nálam van a nagy válltáskám. A páromnál meg mindig nála van a hátizsákja.
Ezeket egyébként akkor is felviheted, ha mellette van kis bőröndöd is.
A lényeg, hogy minden megfeleljen a méreteknek. Az meg rajta van a honlapon, hogy mi pontosan hány cm lehet.
4/7 anonim válasza:
#3: az a Ryanairnél van. Wizzairnél csak egy táska lehet nálad, plusz amit a reptéren vásárolsz.
5/7 anonim válasza:
4: A jegyedtől függ. A basicban nincs. De a többiben benne van.
De szerintem érdemes ránézni kérdező a honlapra, mert október 29-től változás lesz, a méretek is változnak.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
"és csakis a wizzair-es kisbőröndöt fogadják el kézipoggyászként"
Aki ezt mondta hülyeséget beszélt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!