Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vélemények az alábbi légitársa...

Vélemények az alábbi légitársaságokról?

Figyelt kérdés

KLM, Wizz Air, Czech Airlines, airBaltic, Aeroflot, Lufthansa, Brussels Airlines, LOT, Air France, SWISS, Finnair, British Airways, Alitalia

Ahova utaznék ezek a társaságok mennek, melyik milyen, véleményetek és a tapasztalataitok érdekelnének.

2017. okt. 5. 20:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A lábtávolság lényegtelen, mert 160 cm körül vagyok, azzal biztos nem lesz gondom. Amúgy köszönöm Neked is a választ
2017. okt. 7. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem Európán belül teljesen mindegy, hogy melyik légitársasággal mész. Ugyanolyan mindegyik. Ilyenek, hogy széktávolság, meg ilyesmi, nem számít azalatt a 2-3 óra alatt.

Döntsetek a jegyár alapján. Egyébként arra figyeljetek, hogy most már jópár nem fapados légitársaságnál is pénzbe kerül a feladott bőrönd Európán belül.

2017. okt. 8. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Én utaztam egyébként KLM-mel, Lufthansaval, Brussels-szel, Air France-szal, British-sel és Wizzairrel ezek közül, és semmi különbséget nem tudok tenni közöttük Európán belül. Ellátás nincs (vagy nagyon minimális), a gépek olyanok, amilyenek, a légiutas kísérőkkel sok kapcsolatod nincsen.

2017. okt. 8. 10:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, sok eséllyel ár és poggyász alapján fogunk dönteni, de biztos nem a wizzair lesz, van olcsóbb is nála meg van olyan aminél a poggyász az árban van. Inkább átszálláss úgyse lehet korán elfoglalni a hotelt.
2017. okt. 8. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!