Vélemények az alábbi légitársaságokról?
KLM, Wizz Air, Czech Airlines, airBaltic, Aeroflot, Lufthansa, Brussels Airlines, LOT, Air France, SWISS, Finnair, British Airways, Alitalia
Ahova utaznék ezek a társaságok mennek, melyik milyen, véleményetek és a tapasztalataitok érdekelnének.
Szerintem Európán belül teljesen mindegy, hogy melyik légitársasággal mész. Ugyanolyan mindegyik. Ilyenek, hogy széktávolság, meg ilyesmi, nem számít azalatt a 2-3 óra alatt.
Döntsetek a jegyár alapján. Egyébként arra figyeljetek, hogy most már jópár nem fapados légitársaságnál is pénzbe kerül a feladott bőrönd Európán belül.
Előző vagyok.
Én utaztam egyébként KLM-mel, Lufthansaval, Brussels-szel, Air France-szal, British-sel és Wizzairrel ezek közül, és semmi különbséget nem tudok tenni közöttük Európán belül. Ellátás nincs (vagy nagyon minimális), a gépek olyanok, amilyenek, a légiutas kísérőkkel sok kapcsolatod nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!