Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lufthansa tengerentúli járatai...

Lufthansa tengerentúli járatairól mik a vélemények? (Egyesült Államok)

Figyelt kérdés
Hónap végén utazom egy ismerősömhöz Chicagóba. Budapest -Frankfurt, és onnan átszállással Chicagóba. Első repülős utam lesz, és mindjárt egy ilyen hosszú út... Milyen a Lufthansa légitársaság? Mik a tapasztalataitok vele? Ti hogyan ütitek el az időt ilyen hosszú úton?
2016. nov. 12. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett. Mindig adtak valami kaját vagy akármit. Az ülésekben TV volt beépítve, lehetett filmet nézni, újságot olvasni, meg nézni, hogy merre járunk. Meg az ablakon bambulni kifelé. Bár az óceán egy idő után unalmas lesz. Valami könyvet vigyél.
2016. nov. 12. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés lesz, de utazómagasságon lehet azt látni, hogy most pl óceán felett repül a gép vagy szárazföld felett? Videókat néztem ot csak felhőket látni... Te hova utaztál?
2016. nov. 12. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Budapest-Frankfurt-Boston. Ha nincs felhő, akkor minden látszik. Éjszaka a városok gyönyörűek!
2016. nov. 13. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:

A Lufthansa ugyanolyan jo mint a British Airways, KLM vagy barmelyik masik ceg. Utaztam mar mindegyikkel, egyikre sem tudom azt mondani, hogy jobb mint a masik, mert elvittek Abol Bbe.

En filmet szoktam nezni, illetve utazas elott elmegyek bulizni es hajnalig ebren maradok, ugyhogy amikor a gep elemelkedik en mar horpasztok is.

Vihetsz konyvet, okostelon jatszhatsz... Utazomagassagon a felhok eleg gyakoriak. Egyedul az Alpok felett volt mindig felhotlen az eg akarmikor repultunk arra, de minden mashol csak a nagy puha felhoket latni.

Jo utat!

2016. nov. 14. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Remélem elutaztál már, mivel a Lufthansa most sztrájkol.
2016. nov. 25. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!