Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tengerentúli utazás esetén...

Tengerentúli utazás esetén érdemes flexibilis, vagy opcionálisan változtatható repjegyet venni?

Figyelt kérdés
Ezeket be lehet állítani a repjegy online vásárlásánál? (abban az esetbe, ha a légitársaságtól veszem:Turkish Airlines, vagy ha közvetítő oldalról? Mert nem találtam ilyen opciót) Ha nem ilyen repjegyet veszek, drágább, hogyha megváltoztatom majd a visszautazás időpontját?Ezeket be lehet állítani a repjegy online vásárlásánál? (abban az esetbe, ha a légitársaságtól veszem:Turkish Airlines, vagy ha közvetítő oldalrEzeket be lehet állítani a repjegy online vásárlásánál? (abban az esetbe, ha a légitársaságtól veszem:Turkish Airlines, vagy ha közvetítő oldalról? Mert nem találtam ilyen opciót) Ha nem ilyen repjegyet veszek, drágább, hogyha megváltoztatom majd a visszautazás időpontját?ól? Mert nem találtam ilyen opciót) Ha nem ilyen repjegyet veszek, drágább, hogyha megváltoztatom majd a visszautazás időpontját?
2016. ápr. 5. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Eléggé el vagy tévedve, a helyedben bemennék egy utazási irodába és ott kérnék segítséget.

Akkor foglalj módosítható jegyet, ha elképzelhetőnek tartod, hogy az eredetileg kiválasztott dátum nem lesz jó, de az ilyen simán kerülhet a nem-flexibilisnél akár 50 vagy 100%-kal is többe.

A nem módosítható jegynél nyilván nem is változtathatod meg a visszautazás időpontját, szóval mihez képest lenne drágább a módosíthatónál a változtatás?! Egyébként a módosíthatónál is a jegy osztályától (=árától) függően még eseti módosítási díjat is felszámolhatnak, általában ez 50-150€ körül van irányonként.

2016. ápr. 5. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Altalaban ez a kabin osztalyatol fugg. Tehat pl. Turkish airlinesnal az atlagos turista jegyek se nem modosithatoak, se nem irhatoak at mas nevre, datumra akarmire meg penzert sem. Csak a business osztalyos jegyek. Mig mas airlinesnal valaszthatsz foglalasnal (hivatalos oldalon inkabb) kulonbozo csomagok kozul, hogy pl. 20 kg csomag de nincs kaja es nem is modosithato a jegy (egy ilyennel nekem legutobb ez a sima jegy 104 euro volt, mig az ugyanugy 20 kgs csomag modosithato jeggyel 356 euro). Szoval inkabb tudd biztosra hogy mikor utazol mert egyaltalan nem eri meg modositgatni barmit is.
2016. ápr. 5. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:

En egyszer vettem direkt modosítható repjegyet, mert mikor Amerikába mentem, nem tudtam mikor fogok haza menni.

De amikor nyaralni megyünk, akár merre, ode ugye biztos a vissza utunk idöpontja. Amink van, az biztosítás, ha valami közbe jön, akkor lemondhatjuk az utat, vagy ha elöbb haza kell utazni akkor a biztosítás állja a repjegy modosítását.

2016. ápr. 5. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Évente egyszer általában utazom tengerentúlra. Én nem közvetlenül a légitársaság oldaláról veszem, mert valahogy a gyűjtők ilyen esetben olcsóbbak. Én a supersaver oldalt választom. Ott van lehetőség biztosítást kötni a jegyre, így van lehetőség visszakapni jegyárat ha pl. megbetegszem. Erre keress rá, szerintem ez a legjobb és legolcsóbb lehetőség.
2016. ápr. 5. 15:42
 5/5 anonim válasza:
Olvasom és olvasom és majdnem végigértem, mire rájöttem, hogy kb negyedszer ugyanazt olvasom :D Mondom mii vaaan?
2016. ápr. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!