Ti melyik légitársaságot választanátok és melyik átszállást?
Tengerentúli útra megyek. Igaz, hogy turistaosztály, de érdekelne a minőség, kényelem, kiszolgálás, kaja. biztonság. Mindegyik társaság ugyanoda repül, ár nem lényeges.
Kombinációk:
Alitalia - átszállás: Róma
KLM - átszállás: Amszterdam
Lufthansa - átszállás: Frankfurt, München
Turkish Airlines - átszállás: Isztambul
Norwegian - átszállás: Stockholm
Air France - átszállást Párizs
British Airways - átszállás: London
Swiss - átszállás: Zürich
Aeroflot - átszállás: Moszkva
Tényleg azt gondolod, egy 8-10 órás út során érzel majd bármi különbséget két hasonló szolgáltató azonos kategóriájú járata között?
Vagy választanád csak azért az adott céget, mert sárgára színezte a logóját?
Nem lenne egyszerűbb megérteni, hogy halálra fogod magad unni így is, úgy is, lényegében azonos székezéásű gépőpel fogsz mmenni kb azonos ellátással, és ráfeküdni ehelyett arra, hol kedvezőbb az átszállási idő, és hol alacsonyabb az ár???
Tenyleg nincs lenyeges elteres a szinvonal kozott. Isztambuli es moszkvai atszallas elegge kilove, ha megnyitsz egy terkepet, megerted, miert. ;D
En az utazasi idot minimalizalnam.
#4 én találkoztam olyan utassal, aki Németországból ment Buenos Airesbe Isztambulon keresztül, én is mennék, mert a Turkish bevált minden szempontból. (Ha sok időd van átszállásra, még elvisznek egy városnézésre is [link]
Lufthansa kiszámíthatatlanul sztrájkol, ilyen hosszú útra nem mernék rájuk alapozni.
"én is mennék, mert a Turkish bevált minden szempontból."
Egy idomilliomos lehetsz, irigyellek.
Egyetértek a 3-as válaszolóval, értelmetlen összehasonlítás, nincs érdemi különbség.
Én Norwegian-nel repültem Koppenhágán keresztül JFK-re oda-vissza 130 ezerért. Kaja volt, wifi volt. Egy 8 órás útra nekem más nem is kell, aludni úgyse tudnék, bárhogy hajtogatnám az ülést. De ilyen árért az sem érdekelt volna, ha egy száraz kiflit vágnak a fejemhez. De hát mindenkinek mások az igényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!