Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hány kilóig kényelmes a...

Hány kilóig kényelmes a repülő ülése?

Figyelt kérdés
Esetleges sulykorlát van? Egy nagyon túlsúlyos nem fogja magát kellemetlenül érezni?
2017. júl. 30. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ez elég szubjektív, de én jóval nagyobb túlsúlyra gondoltam, mikor azt írtam, hogy inkább vegyél másik helyet is.

A 120-125 kg szerintem nem olyan vészes ilyen szempontból, ha a buszon is elférsz kényelmesen, akkor szerintem repülőn sem lesz gond.

Én is 120 kg voltam még pár hónapja, igaz 183 cm vagyok, de ez a túlsúly semmilyen kellemetlenséget nem okozott repülőn, pedig elég sokszor repülők és ült már mellettem hasonlóan nagyobb darab ember is. Nem mondom, hogy akkor nagyon kényelmesen elfértünk, de gond nem volt.

Viszont láttam már olyan túlsúlyos embert repülőn (kb. 160+ -ra saccolom) hogy ténylegesen alig fért be az üléstámlák közé. Ha mondjuk ő mellé kellett volna beülnöm, akkor nem tudom mi lett volna.

2017. júl. 31. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

ma 13:02

Elég buta vagy. A kézipoggyász súlya nem azért számít, mert a gép nem bírná el, hanem mert a fejed felett lévő kabinba nem férne el nagyobb súly ha minden utasnak van kézipoggyásza.

Attól, hogy a barátnőd 55 kilós, miért kéne kiváltságos helyzetben lenni?

Én is fizetek a repülőjegyért mint bárki más, hogy nyugiban, kényelmesen utazzak. Mégsem hisztizek, mert gyerekek is utaznak akik lehet sírnak vagy hangosak. Én sem panaszkodom, hogy büdös lábszag terjeng, mert ezért nem lehet senki kizárni. Azért mert valaki túlsúlyos miért kéne kisebb csomaggal utaznia? a kettő nem függ össze.

2017. júl. 31. 23:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Akik azt irták ,hogy vegyen 2 jegyet meg szólna az utaskírőnek!

A hely még ígyis órisi volt,az öv simán beért,maradt még egy csomó rész,nektek továbbra is csak azt kívánom,hogy olyan 40 kg-os mellette utazzatok akik össze vissza krákognak,horkolnak... ;)

Akik normális választ adtak azoknak nagyon szépen köszönjük a segítséget! ♥

2017. okt. 1. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!