Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hány kilóig kényelmes a...

Hány kilóig kényelmes a repülő ülése?

Figyelt kérdés
Esetleges sulykorlát van? Egy nagyon túlsúlyos nem fogja magát kellemetlenül érezni?
2017. júl. 30. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jobb ha két helyet vesz ha valóban nagyon túlsúlyos.
2017. júl. 30. 23:10
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Mégis mi az a túlsúlyos nálad? 160cm és 60 kiló? Mert ti fiatalok erre már azt mondjátok, hogy kövér.

Egyébként nincs súlyhatár. Én utaztam már majdnem 100 kilósan is (160cm és ez bizony túlsúly) és utaztam 60 kilósan is. Nekem mindkét esetben kényelmes volt az ülés.. A gond inkább a magassággal van. Aki magas az lehet sovány is, de a lábát nem tudja hova tenni, mert alig van helye.

2017. júl. 30. 23:22
 3/13 A kérdező kommentje:

175 cm és 120-125 kg.

érhetik ez miatt megaláztazások, vagy fizettethetnek vele plusz dijat?

2017. júl. 30. 23:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Párom 185 centi magas, és olyan 120 kilós volt 1 éve-

Többször repülünk, és soha nem érte kellemetlenség miatta, és nem fizettünk soha + költséget. Utaznak kövérebbek is.

2017. júl. 31. 00:13
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

megkérdezhetem melyik társaság volt amivel utaztatok?

2017. júl. 31. 00:28
 6/13 lencsefőzelék ***** válasza:
57%

"Ez miatt" nem, csak emiatt.

[link]

[link]

2017. júl. 31. 01:54
 7/13 anonim ***** válasza:
28%

Nem azért de nem egyszer lógott már át az ülésemre egy kövér ember, én tutira szólnék egy utaskísérőnek ha mellém ülsz le. Vegyél két jegyet.

Ne másnak kelljen emiatt szenvedni.

2017. júl. 31. 08:52
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

ma 00:13 vagyok

Nem kell két jegyet venned.

Mi egyébként sokat utazunk pl.

- british

-Ryanair

- wizzair

- easyjet

- Eva air

- China air

- Qatar Airways

De ha ennyire aggódsz a súlyod miatt amit nem kéne, akkor vegyél premium economy jegyet. Ez a turista és a első osztály között van. Jobb, kényelmesebb mint a turista, de nem az első osztály. Ott nagyobb hely, kényelmesebb ülések vannak. De nem tudom, hogy fapadoson is van ilyen. Mi csak nagy gépeknél szoktunk így utazni. Hidd el nekem, sokkal kövérebb emberek is utaznak, és nem vesznek 2 ülést.

2017. júl. 31. 09:37
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

08:52

Hiába pontoztátok le, teljesen igaza van!

Kifizette a jegyét, ami feljogosítja arra, hogy a kényelmesen utazzon a repülőn, és az ülését 100 %-ban birtokolja. (Ne más bitorolja!)

De nézzük más szemszögből is a kérdést.

Itt szinte minden második -spórolós- repülős kérdés arról szól, hogy hogyan lehet minél kisebb helyre összegyömöszölni az úti holmit, hogy ne kelljen érte túlsúlyt fizetni.

A barátnőm pl. kb. 55 kiló, míg a kérdésben szereplő utastárs kb.125 kiló. (+ csomagok)

A két utas között tehát van alapból 70 kilónyi különbség.

Az egyenjogúság nevében a párom további 70 kilónyi csomagot adhatna fel. Akkor lennének egálban.

De mivel nincsen egyenjogúság, ezért egy csomó többletköltséget kellene érte fizetnie.

Az igazságos az lenne, hogy az utasokat a csomagjaikkal együtt mérnék meg,

mint ahogyan pl. a zsokékat szokták, a nyereggel együtt.

(Mondjuk ettől még mindig átlógna a kövér utas hája az utastárs térfelére.)

:)

2017. júl. 31. 13:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindekinek!

Azért szeretném magamat megvédeni pár hozzászólóval szembe, soha, de soha nem lógtam át sehova se busz se vonat se sehol!

Éveken keresztül napi 4,5 órát uzatam vonattal,u-banal majd busszal!

Ha kell behuzom fülem farkam órákon keresztül,csak se én se más ne érezze magát kellemetlenül!

Ja és nagy valószínűséggel barátnőim mellett fogok ülni szal ha vkit összenyomnék max ők lennének, de ettöl egyikőjük sem tart, hisz tudják milyen vagyok!

És nem is a sporolásról szól... hisz mások inkább felvesznek 5 réteg ruhát csak ne kelljen a pottyászért fizetni én ezzel ellentétben fizetek érte! Légitársasággal pedig a kapcsolatot felvettem ezzel kapcsolatban csak attol tartok utazás elöbb lesz,mint a válasz!

Egyenjogúság: soha, de soha nem tudhatod ki miért olyan testalkat amilyen!

Vagy mondjam azt ,hogy én lehet,hogy kövér vagyok, de se tömegközlekedésen, se moziban,se színházban,se koncerten azaz soha sehol nem beszéltem,vihorásztam mikor csendbe kellett lenni, nem köhögtem ,tüsszentettem le senkit,na szipogok nem dobolok megállás nélkül a kezeimmel! Bár akkor legközelebb lehet szólok ha valaki ezt teszi,hisz én nem ezért fizettem!

Akik normális,segítőkész választ adtak nekik nagyon szépen köszönöm!

2017. júl. 31. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!