Utazás Phoenix-be. Hogy lenne a legegyszerűbb, legolcsóbb, de kényelmes?
Milyen elképesztőek azok az árak? Ha 3-400.000 akkor az tényleg irreális, ami annak tudható be, hogy Phoenix egy másodrangú, főleg belföldi reptér, és nyilván Budapest se Európa közepe.
A legjobban akkor jársz, ha keresel Los Angelesbe vagy Las Vegasba egy olcsó jegyet, az 160-180-ból megvan és a maradék ~500km-t tetszőleges módon vagy fapadossal vagy busszal teszed meg, a nemzetközi jegyár töredékéért.
Kayak.com, skyscanner.com, vista.hu, matrix.itasoftware.com mind jó oldalak. Ha bizonytalan vagy talán a magyar Vista irodát hívd fel először érdeklődési-tájékozódási céllal, ők elmondanak sok dolgot, és aztán leellenőrizheted online, hogy saját magad meg tudod-e oldani olcsóbban.
Elso szepen leirta.
Amugy ne a legitarsasag oldalat nezd, hanem kereso oldalakat, amiket a masodik is irt. En mondjuk mindig az expedia.com-ot hasznalom es a onetravel.com es a cheaptickets.com-on szoktam utana ellenorizni, hogy tenyleg az expedia az olcsobb vagy sem. Meg eletemben nem foglaltam (tengerentuli jaratra) kozvetlenul a legitarsasag oldalan.
A BUD-LAX jo otlet lehet. A busszal PHX-be felejtsd el. Epp a minap kerdezte valaki itt GYK-n, hogy vonattal vagy busszal USAn belul. Ott mar leirtam, hogy milyen volt az LA-PHX busz utazasom. Inkabb ne!
Nezd meg a Southwest legitarsasag oldalat LAX - PHX neha nagyon olcsokat kifogni. A Southwest azert jo mert ingyen van a csomag. Mas tarsasagok neha felszamolnak extrat a jegyaron tul a csomagokert. Mivel tengerentulrol jossz gondolom kezitaskaval nem tudod megoldani ;)
Ha LA-be erkezel, akkor a repulon kivul meg a kocsi van, de a sivatagon keresztul nincs semmi latnivalo plusz egy jo 6 oras utat szamolj ra. Tobbszor megjartam, en szeretem, de turistaknak, ill. olyanoknak akik most jarnak itt eloszor nem ajanlom. Raadasul ulsz tizenplusz orakat a gepen, nem akarsz meg extra 6-7et kocsiban.
Ha kenyelmesen akarsz, akkor BUD-PHX jegyet veszel es atszallsz vagy Eu vagy USAn belul, viszont a jegyet egyben veszed, a legitarsasag felelos, hogy PHXbe erkezz.
Ha sporolni akarsz, es egy BUD-LAX illetve egy LAX-PHX jegy olcsobb akkor hajra, de arra figyelj, hogy legyen bosegesen idod atszallni a PHX jaratra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!