Lehetnék így légiutas kísérő?
Kiskorom óta imádok repülni és szerintem minden feltételnek megfelelek: 171 cm vagyok, ápolt, jól beszélek angolul, közel lakom a reptérhez...
sokat hostesskedtem már, úgyhogy tudom is, hogy milyen a hétvégi/hajnali/12 órás munkavégzés, tudom, hogy nem minden ember jófej és biztos vagyok benne, hogy imádnám a munkát ezek ellenére is. egy problémám van, hogy elég kevés az önbizalmam, ami miatt nem vagyok egy "társaság középpontja" típus. Mondhatnám, hogy introvertált vagyok, de ez nem feltétlenül igaz, csak idő kell, amíg megszokom a munkaközeget, kollégákat, illetve beilleszkedek. Az első hónapokban mindig félek, hogy nem csinálok majd valamit elég jól, ezért elég bátortalan vagyok, inkább csak "mások után" csinálnék mindent. Az előző munkahelyemen is bő fél év után kezdtem kinyílni, önmagam lenni (előtte csendes voltam eléggé), onnantól már nagyon jól tudtunk csapatban is dolgozni.
Szerintetek ezt kiszúrnák az interjún és meg se próbálhatnám/első napokban elküldenének vagy adnának időt, hogy beleszokjak?
21L
Ahogy írtam egyrészt a jogsimra várok, ami még 1-2 hónap minimum :) anélkül 2 óra alatt se érek ki a reptérre, mert itt csak vonat jár, ahol lakom (kb 20 km Pesttől Keletre), viszont ha meglesz, kocsival fél óra kb. Úgy tudom, ez nagyon fontos, már az interjún rákérdeznek (de ha nem így van, cáfoljátok meg :D), hogy tudom-e vállalni a készenlétek idején, hogy egy órán belül bent vagyok.
Amúgy még egyetemre járok, amit abbahagynék, ha felvennének, mert nem igazán szeretnék ebben dolgozni, amit tanulok, de ezt a félévet még végig szeretném csinálni, mert így állapodtunk meg a szüleimmel... Amíg a tesóm is tanul (ez lesz az utolsó éve gimiben), legalább addig én is, utána ha nem tetszik az egyetem, nem szólnak bele, ha ott hagyom.
Már a felvételin is magabiztosnak és nyitottnak kell lenned, ezek fontos tulajdonságok. Gyorsan be kell tudnod illeszkedni, mivel muszáj csapatban dolgoznod.
Én már elvégeztem egy OKJ-s cabin crew traininget (tök fölösleges volt és hatalmas pénzkidobás), meg utánanéztem pár dolognak, tudok pár dolgot erről a munkáról.
Jó légiutas kísérő tulajdonságok: magabiztos, határozott, jól kommunikál, csapat játékos, kedves, mosolygós, előzékeny, udvarias, gyorsan kell jó döntéseket hozni, összeszedett, energikus (most hirtelen ennyi jutott eszembe)
Aug. 1-jén lesz a Wizzairnek felvételije. Megvannak a kérd dokumentumok? Írj nyugodtan privátot, ha van kérdésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!